Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün tarihi ve mekanı belli oldu!

Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün tarihi ve mekanı belli oldu!
Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe ne zaman evleniyor? Sevlen çift düğünlerini nerede yapacak ve düğüne kimler katılacak?

Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün tarihi ve mekanı belli oldu!

Arsenal’de futbol hayatına devam eden Türk asıllı Alman Milli oyuncu Mesut Özil uzun süredir birlikte olduğu güzel yıldız Amine Gülşe ile dünya evine giriyor. Mseut Özil’i bilmeyen yoktur. Amine Gülşe ise Show Tv’nin Asla Vazgeçmem dizisiyle tanınmıştı. Mesut Özil ve Amine Gülşe’nin tercih ettiği düğün günü ise çok fazla tartışılıyor. Özellikle Alman gazetesi Bild’in seçilen tarihin bilerek seçildiğini iddia etmesi çok ilginç. Peki, Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün tarihi ne zaman ve düğünün yapılacağı mekan belli mi? Düğüne ünlülerden kimler katılacak? Bütün bu ayrıntıları canlitv izleyicileri için derledik.

Mesut Özil ve Amine Gülşe ne zaman dünya evine giriyor?

Bildiğiniz gibi herkes tarafından birbirlerine çok yakıştırılan çift iki yıl önce nişanlanmıştı. Yaptıkları düğün hazırlıklarını gizlilik içinde yürüten sevilen ikili düğün töreninin yapılacağı yerin ortaya çıkmasına engel olamadılar. Çift boğaza nazir bir mekanda hayatlarını birleştirme isteklerini sonunda gerçekleştirecekler. 7 Haziran’da çiftin Four Seasons Bosphorus’ta düğün törenleri var. Hazırlanan gizlilik anlaşması ile basına haber sızmaması konusunda özen gösterilse de mekan sızmış durumda.

Mesut Özil ve Amine Gülşe’nin düğününe hangi ünlüler katılacak?

Tabii ki birçok ünlünün sevilen çiftin düğün davetine katılması bekleniyor. Sanat dünyasından ve futbol dünyasından birçok yıldızı boğazda göreceğiz. Ama düğünün özel bir konuğu da olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu düğüne katılacağı biliniyor. Peki, sürpriz ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sevilen çiftin bu mutlu gününe nikah şahidi olarak katılması bekleniyor.

Mesut Özil ve Amine Gülşe’nin düğünü Bild gazetesinde de manşet oldu!

Çiftin düğün haberi sadece Bild’de değil bütün Alman basınında gündem oldu. Bild’de yer alan bilgilere göre: Mesut Özil’in düğün tarihi olarak 7 Haziran’ı seçmesinin sebebi 8 Haziran’da oynanacak Belarus - Almanya arasındaki maç. Bu maç öncesi yaparak Alman Milli takım oyuncularının düğüne katılmasını engellemiş olduğu düşünülüyor.  Mesut Özil’in düğün tarihini Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesinde denk getirmesi çok tartışılabilir. Arsenalli yıldızın uzun bir dönem birlikte ter döktüğü, mücadele ettiği birlikte futbol oynadığı Alman milli takımı oyuncularının törende olmamasını isteyeceğini hiç düşünmek çok garip bir habercilik anlayışı gibi duruyor. Mekanın uygunluğu ve Recep Tayyip Erdoğan’ın programına göre düğün tarihinin seçilmiş olabileceği büyük ihtimal görülüyor.  

05-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler