Mucize Doktor 20. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 20. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 20. Bölüm İzle! 30 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00'de Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor 20. Bölüm canlı izle linkine haberin detaylarından ulaşabilirsiniz!

Mucize Doktor 20. Bölüm İzle! Perşembe akşamlarının sevilen ve her bölümü ile öğretici niteliği olan Mucize Doktor dizisi her hafta bir gündem konusunu bölümde işliyor. Geçtiğimiz hafta küçük bir kızın hayatını kurtarmaya adayan Ferman ve hissettiği herşeyi artık kendine ve Nazlı'ya itiraf eden Ali Vefa'nın hastanedeki hallerini izlemiştik. Bu Haftaki bölümde ise günümüzün en önemli gündem maddesi olan corana Virüsünü konu alıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Fox TV'deki Mucize Doktor'un yeni bölümünde yaşanacak. Mucize Doktor 20. bölümü tek parça olarak izlemek ve yeni bölümle ilgili daha fazla detay için yazının devamına göz atın.

MUCİZE DOKTOR 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Mucize Doktor 20. Bölüm İzle! Mucize Doktor'un 30 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde günümüz vebası corana virüsünü anlatacaklar. Dizide Yurtdışından gelen bir uçakta bulunan herkes teker teker hastalanmaya başlayınca, acil serviste görevli olan doktor Ferman, sıkıntının Corana virüsü ile ilgili olduğunu anlar. Acil serviste bulunan tüm hasta, personel, doktorlardan Nazlı, Alivefa ve Ferman'ın bulunduğu ekiple birlikte tüm acil servis karantinaya alınır. 

Tüm hastane, hasta yakınları panik içindedir. Uçakta bulunmuş diğer yolcular ve personele ulaşılmaya çalışmaktadırlar. Hastalarla canla başla mücadele ederken, gözden kaçırdıkları küçük bir ayrıntı vardır. Maske takmayan doktor Ferman'a da hastalık bulaşmıştır. Ferman kendisinde etkilerini görmeye başlayınca kendisini karantinaya alır.Doktor Ferman, o sırada yanında bulunan Ali Vefa'yı dışarıda bırakıp cam kapıyı kendi üzerine kapatır. 

Ali Vefa halen tedavisi tam olarak bulunamamış hastalığı duyunca, gözyaşları içinde haykırır. Zaten abisini kaybetmiştir, birde abi hatta bir can olarak yakın gördüğü Ferman'ı amansız hastalığa feda edemez. Ferman'ın salgına yakalandığı duyan bir diğer kişide Beliz'dir. Haberi başhekimden öğrenir ve hastaneyi birbirine katar. Ferman'ın gözlerinin önünde erimesine seyirci kalamaz fakat karantina bölgesine girme izni de yoktur. 

Nazlı ise Ferman'ın öleceğini düşünüp ona bir itirafta bulunur. Peki Nazlının gözyaşları içinde Ferman'a söylediği şey nedir? Hepsi ve daha fazlası Mucize Doktor 20. Bölüm İzle konulu haberimizden öğrenebilirsiniz. 30 Ocak Perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor yeni bölüm'ü haberimizden linkten izleyebilirsiniz.

İyi seyirler!

 

30-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar