Mucize Doktor 34. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 34. Bölüm İzle!
22 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak dizinin yeni bölümü ile Fox TV'de olacak. Mucize Doktor 34. Bölüm İzlemek için bağlantı linki ve detayları haberimizde!

Perşembe akşamlarına damga vuran ve en çok izlenen yapımları arasında yer alan Mucize Doktor yeni bölümü ile  22 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümü tek parça izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında ‘Mucize Doktor 34. Bölüm izle‘ araması yapıyorlar. Dizinin yeni yayınlanan bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir, yeni bölümdeki tüm detaylar haberimizin devamında inceleyebilirsiniz.

Mucize Doktor son bölüm full izle

MUCİZE DOKTOR 34. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe ve Hakan Kurtaş gibi isimlerin paylaştığı Fox TV'ye ait yapımlardan biri olan Mucize Doktor 22 Ekim Perşembe akşamı yeni bölüm ile saat 20:00'de sizlerle olacak. Heyecanla yeni bölümü beklenen ve her hafta Reyting sıralamasında ilk 3 'e adını yazdıran dizide bu hafta, hastanede başhekim olan Tanju hoca yine terör estirecek. Başhekimliğini ilan etmesi ile hastanenein yönetimin şeklini ve hekimlerin çalışma planını değiştirmekte kararlı olan Doktor Tanju bu haftaki yeni bölümde başarılı olabilecek mi? 

Ferman ve Ferda'nın iki takım halinde kıyasıya mücadele ettiği hastanede, Ali Nazlı'nın yenik düşmesine razı gelmedği için bilerek takımını kaybettirir. Bunu duyan Nazlı Ali Vefa'ya tepki alır. Ali'nin aklında ise Ferda ile anlaşamadığı tek bir kaonu vardır. Adil Bey'in tedavisinde bir türlü anlaşamazlar. İkileme Düşen ikilinin arasındaki tartışma bir tedavi şeklinde karar vermelerini sağlayabilecek mi? 

Ali hastaneye kaldırılan bir hastanın oğlunun dışarıda kaldığını öğrenir. Üstelik bu çocuk down sendromludur. Ali bunu duyunca onun  nasıl korktuğunu gönülden analar. Tanju'nun ikazına rağmen hastaneden kaçarak çocuğu bulmaya gider. Tanju hoca bunu farkedince Ali Disiplin cezası mı alacaktır? 

Mucize Doktor 34. Bölüm izle makalemizden Mucize Doktor son bölümüne ulaşabilir diğer dizi haberleri için canlitv blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz!

22-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar