Mucize Doktor 25. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 25. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 25. Bölüm İzle, Ali'nin ve Nazlı'nın bu hafta hastaneye yeni gelen cerrah ile baş etmesi gerekmekte. Üstelik Hastane savaş alanına dönmüşken. Detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 25. Bölüm İzle! Pastel Film tarafından yapılan ve Fox TV ekranlarında her perşembe ekranlara gelen Mucize Doktor bu akşam 25. bölümü ile yayınlanacak. Merakla beklenen ve Perşembe günlerinin ilk sırada yer alan dizisinde bu hafta Ali ve Nazlı'nın başlarında kelebekler uçuran sevdalarını gizlemek için çırpınırlarken Beliz ve Kıvılcım savaşında hastaneye dahil olan Cerrah Damla herşeyi bozmak üzeredir. Mucize Doktor 25. Bölüm canlı izlemek için yayın linkine aşağıdaki bağlantı butonundan ulaşabilirsiniz!

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor 25. Bölümde Hafta Neler Olacak?

Mucize Doktor 25. Bölüm İzle! Kıvılcım'ın hamilelik planı hayata geçtiğinden beri Beliz ateş topu halindedir. Üstelik Kıvılcım bu şekilde devam ederse doktor Ferman başta olmak üzere hastanenin kemik kadrosu işten ayrılacak. Fakat Kıvılcım son hız planını sürdürürken Beliz salgın nedeni ile kapattığı kliniği yeniden açma kararı alır. Üsteik bununlada yetinmeyip yeni bir asistan cerrahı da işe alır. Asistan Damla. 

Damla işe ilk başladığı günden itibaren hastanedeki kibri ve sinirli yapısı ile gündeme oturur. Birde Nazlı ve Ali Vefa'nın saklama kararı aldığı ilişkileri sakin sakin devam ederken Damla burnunu sokma niyetindedir. Ali Vefa Damla'ya arkadaş olmak istemediğini söyler. Damla ise ona  benden sana zarar gelmez der. Ancak alttan alttan Nazlı'nın gözünü korkutmayı başarmıştır. Olanlardan sonra Nazlı'ya birde gözdağı verir. Nazlı Damla ile nasıl başa çıkacaktır? Ali Vefa ile yeni başlayan ilişkisi yeni cerrah yüzünden bitecek mi?

Öte yandan Ali Vefa ve Cerrahi ekibi riskli bir doğum ameliyetına girer. Bebek tehlikelidir. Üstelin Ali dışında herkes bebeğin öldüğünü düşünürken Ali yine mucize gibi bir hareketle bebeği kurtarır. Ancak bir hastanın yanında söylememesi gerekn bir bilgiyi ağzından kaçırır. Bunu Duyan başhekim Tanju Hoca Ali Vefa'nın canını fazlası ile sıkcaktır. Ali Vefa ve Tanju Hoca arasındakı gerilim nasıl son bulacak? Hastanedeki Kıvılcım ve Beliz savaşında işten atılan iki isim kim olacak?

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Fox TV ekranlarında. Mucize Doktor 25. Bölüm izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

İyi Seyirler!

05-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar