Mucize Doktor 31. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 31. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 31. Bölüm İzle; 1 Ekim Perşembe akşamı 31. Yeni bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor’un 31. Bölümünü tek parça, ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 31. Bölüm İzle; Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan ve reha Özcan gibi usta oyuncuların yer aldığı Mucize Doktor 31. Yeni bölümüyle 1 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve kanalın en çok reyting alan yapımlarından biri olan Mucize Doktor yeni sezonda da yine iddialı bir şekilde seyirciyle buluşuyor. Dizi aldığı reytinglerle günün en çok seyredilen yapımlarından biri olurken değişik formatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Dizi yeni sezonun üçüncü bölümüyle seyirci karşısına çıkarken hikayesinde de gerilimli sahneler dikkat çekiyor. Bakalım dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde seyirciyi neler bekliyor?

Mucize Doktor son bölüm full izle

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox tv’nin başarılı yapımlarından Mucize Doktor bu akşam yine heyecan kasırgasına yol açacak bir bölümle ekranlarda yer alıyor. Son bölümde Doktor Ali Vefa’nın en yakını olan ve onu yetiştiren Doktor Adil’in beyninde tümör tespit edilmiştir. Bu durumu Doktor Ali’den saklamaya çalışan ekip Doktor Adil için elinden geleni yaparken Ali’de acil serviste başka bir hastayla uğraşmaktadır. Öbür taraftan Beliz’in kardeşi olan ve henüz doğan bebekte olayların seyrini değiştirecek gelişmeleri tetikler.

Mucize Doktor 31. Bölüm’de Seyirciyi Neler Bekliyor?

Son bölümde Doktor Adil’in yaşadıkları ve yeni doğan bebeğin ne olacağı sorunlarıyla uğraşan Mucize Doktor ekibi yeni bölümde de heyecanlı olaylarla seyirci karşısına çıkıyor. Doktor Ali Vefa kendisini büyüten ve yetiştiren Doktor Adil’in durumu karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Doktor Adil’in durumu her an daha da kötüleşmektedir. Öbür taraftan Ali’yi zorlayan ikinci durum kendisine emanet edilen bebektir. Doktor Ferman’ın tüm ısrarlarına karşın hastanenin sahibi Beliz bebeği kabul etmek istemez. Bu durum karşısında bebeğin durumu her an daha da belirsiz bir hal almaktadır. Ayrıca yine Doktor Adil’in durumu da kritikleşmektedir. Ancak son anda Doktor Ali Vefa’nın bulduğu çözüm herkese rahat bir nefes aldıracaktır. Peki Doktor Ali’nin bulduğu bu çözüm nedir? Doktor Adil ameliyat edilecek midir? Bebeğin durumu ne olacaktır? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Mucize Doktor’da yanıt buluyor.

Mucize Doktor’u 31. Bölümüyle tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip edebilmek için canlitv.com adresini takip edin.

01-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar