Mucize Doktor 33. Bölüm izle (Son Bölüm)

Mucize Doktor 33. Bölüm izle (Son Bölüm)
15 Ekim Perşembe akşamı 33. yeni bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor dizisini izlemek için detaylar! Mucize Doktor 33. bölüm izle!

Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Mucize Doktor 15 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümü tek parça izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında ‘Mucize Doktor 33. Bölüm izle‘ araması yapıyorlar. Dizinin yeni yayınlanan bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir, yeni bölümdeki tüm detaylar haberimizin devamında inceleyebilirsiniz.

Mucize Doktor son bölüm full izle

MUCİZE DOKTOR 33. BÖLÜM ÖZETİ

Fox TV‘nin ve Perşembe akşamının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor 33. Bölüm izle yenleri bu akşam neler bekliyor? İşte yeni bölüm özeti!

Uzun zamandır hayalini kurduğu makama nihayet ulaşan Tanju Berhayat hastanesinde başhekimliğini ilan eder. Bu değişimle birlikte hastanede de büyük bir değişim süreci başlamakta ve bu süreç herkesin akıbetini belirleyecektir. Tanju ilk hamlesini Cerrahi bölümünde yapar. Bölümün en iyisini bulmak için başlattığı değişim Ferda ve Ferman’ı iddiaya tutuşturlar ve ikili asistanlarını seçer ve en çok vaka çözen ekip olabilmek için kıyasıya mücadele ederler. Nazlı’nın rakip ekipte mücadele etmesi Ali’yi çok zorlayacak ve adaptasyon yeteneklerini sonuna kadar sınayacaktır

MUCİZE DOKTOR 33. BÖLÜM FRAGMANI

Ali hakkında süreç devam ederken Beliz, Adil'e içeriden bilgi aldığını ve adli tıp raporunun Ali'nin aleyhine olduğunu söyler. Adil ise otopsinin tekrar yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyler. Kutlamada Ali'nin bir anda ortadan kaybolması herkesi endişelendirir. Zor günler geçiren Ali'nin yine en büyük destekçisi Ferman ve Nazlı olacaktır.

MUCİZE DOKTOR İZLENME ORANLARI

MF Yapım tarafından Fox TV için hazırlanan, senaryosunu Pınar Bulutve Onur Koralp gibi başarılı senaristlerin kaleme aldığı, Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın başrollerini paylaştığı Mucize Doktor dizisinin son 5 haftada aldığı izlenme sıralamalrı şu şekildedir!

(8 Ekim Perşembe) TOTAL= 2 AB= 1
(1 Ekim Perşembe) TOTAL= 2 AB= 1
(27 Eylül Perşembe) TOTAL=2 AB= 1

Son 3 haftadır AB kategorisinde birinci, TOTAL kategorisinde ikinci sırada yer alan Mucize Doktor dizisinin bu hafta hangi sırada yer alacağı bugün yayınlanan bölümün ardından belli olacak.

Mucize Doktor 33. Bölüm izle makalemizden Mucize Doktor son bölümüne ulaşabilir diğer dizi haberleri için canlitv blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz!

15-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar