Mucize Doktor 36. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 36. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 36. bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin 5 Kasım Perşembe yayınlanacak yeni bölümünü tek parça ve full HD izleyin.

Mucize Doktor 36. bölüm izle;Her Perşembe akşamı ekrana gelerek milyonları ekrana bağlayan Mucize Doktor dizisi 5 Kasım Perşembe akşamında 36. bölüm ile ekranda olacak. MF Yapım imzasıyla FOX TV'den ekrana gelen dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi internet sitesinden izleyebileceğine dair araştırma yapıyor. Herkesi oldukça heyecanlandıran Mucize Doktor dizisinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümüne aşağıdaki bağlantı ile ulaşabilir ve yeni bölüm ile ilgili bilgilere haberimizde göz atabilirsiniz.

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor Son Bölümde Ne olacak?

Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez, sinem Ünsal, Seda Bakan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı MF yapım imzalı dizide bu akşam, Hastaneye toplumumuzun kanayan yarası ve en gücel meselerinden biri olan kadına karşı şiddet olayı işleniyor. Vakamız üniversite öğrencisi, arkadaşları ile giyinip süslenip eğlenmeye gidince istismara uğruyor. Bilinci kaalı bir şekilde hastaneye getireilen genç kadının kurtarıcı kahramanı da oradadır. 

Hastanede tüm onayların kendisinden çıkan Tanju hoca bu olaya göz yummak istiyor. Doktor Ferman ise  Nazlı Ali ve diğer asistanlar ile tepkilerini koyarlar. değil kadın hi bir varlığın şiddete layık olmadığı bu dünyada, giyinmek süslenmek eğlenmek şuç değildir. Suç olan başkasının özgürlüğüne engel olmayı kendimizde hak görmektir. 

Hastane bu olay ile çalkalırken bir başka vaka Acilden giriş yapar. Kadın hamiledir. Ayağına düşen kitaplık yüzünden komplikasyon gelişir ve Ali hastayı Kıvılcımda olduğu gibi ameliyata alır. Hasta ex olmuştur ve Ali onu hayata döndürmeye çalışır. Ali'nin en büyük travması olan bu durum tekrar yaşanırsa Hrkimliği tehlikeye girmek üzeredir. 

Mucize Doktor 36. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Seyirler. . . 

05-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar