Mucize Doktor 47. Bölüm İzle

Mucize Doktor 47. Bölüm İzle
Mucize Doktor 47. Bölüm İzle; 28 Ocak Perşembe akşamı 47. Yeni bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor Dizisinin 47. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 47. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hakan Kurtaş, Fırat Altunmeşe, Hazal Türesan ve Hayal Köseoğlu’nun rol aldığı Mucize Doktor bu akşam saat 20.00’da 47. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve bir otizm ve savand sendromlu doktorun hayatla baş etmesini ve çalıştığı hastaneye uyumunu anlatan dizi özellikle ilk sezonunda çok ses getirmiş ve Perşembe akşamlarında reyting rekorları kırmıştı. Ancak dizi 2. Sezonla birlikte belirgin bir reyting kaybı yaşamıştı. Ancak bu durum dizinin yine de ilk sıralarda yer almasına mani olmadı ve dizi seyircisi Mucize Doktor’u izlemeye devam etti. Bu akşam 47. Bölümü yayınlanacak dizide yine birçok olay yaşanacak. Mucize Doktor saat 20.00’da Fox Tv’de.

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor yayın hayatına Ali Vefa’nın başına gelenleri seyirciye aktararak devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde hastanede cerrahi bölümde çalışan asistanlar yarım maaşla çalışmaya karar vermişlerdir. Ancak önlerinde geçirmeleri gereken uzun bir acil nöbeti vardır. Ancak Doktor Ferman ile Ali Vefa bir hastanın tedavi ve teşhisinde tartışma yaşarlar ve Ali Vefa sinirlenerek ameliyathaneden ve hastaneden ayrılır. Gün sonunda Nazlı Başasistan olurken Ali Vefa ise 2 hafta ameliyatlara girmeme cezası almıştır.

Mucize Doktor 47. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve seyircinin beğenerek takip etti reytingi gayet iyi olan dizilerden biri olan Mucize Doktor bu akşam yayınlanacak 47. Bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Son olarak iki hafta ameliyatlara girmeme cezası alan Ali Vefa bu bölümde de başka sorunlarla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Arkadaşı Ezo’nun annesi zor durumda olan hastaneyi satın almıştır ve Ezo’nun annesi Ali Vefa’nın yeni patronudur. Bu gelişmeyle birlikte hastanede yeni bir dönem başlar. Doktor Tanju yeniden Cerrahi bölümüne alınırken bu sefer şef olarak değil Doktor ferman’ın altında bir pozisyonda işe başlar. Doktor Adil yeniden başhekim olurken Ezo’nun annesi Ali Vefa’yla hiçte iyi bir başlangıç yapmamışlardır. Yeni Patron Ali Veda’dan Ezo’yla olan arkadaşlığını sonlandırmasını ister. Bu durum karşısında Ali Vefa ne yapacaktır? Mucize Doktor 47. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

28-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar