Mucize Doktor 48. Bölüm İzle

Mucize Doktor 48. Bölüm İzle
Mucize Doktor 48. Bölüm İzle; 4 Şubat Perşembe akşamı 48. Bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor Dizisinin yayınlanan 48. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 48. Bölüm İzle; Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel ve Reha Özcan’ın rol aldığı Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor Dizisinin 48. Bölümü bu akşam saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor. İki sezondur ekrana gelen ve otizm ve savand sendromlu özel yeteneklere sahip bir doktorun çevreye ve şartlara uyum sağlamsını anlatan Mucize Doktor Perşembe akşamlarının en çok seyredilen ve sevilen dizileri arasında yer alıyor. İkinci sezonunda olan dizi her bölüm yeni hikayelerin yanı sıra devam eden hikayesiyle de seyirciyi ekrana çekmeye çalışırken özellikle son bölümlerde oldukça heyecanlı anaları seyircisine yaşatıyor. Mucize Doktor bu akşam 48.yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

Mucize Doktor son bölüm full izle

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin başarılı dizisi Mucize Doktor her bölüm heyecanla ve merakla beklenen dizilerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde hastane maddi zorluklardan dolayı büyük hissesini satmak zorunda kalmıştır. Hastaneyi satın alan kişi ise Doktor Ali Vefa’nın arkadaşı Ezo’nun annesidir ancak Ezo’nun annesi Vuslat Hanım Doktor Ali Vefa’dan çok fazla hoşlanmamıştır ve ona zorluk yaşatmak için fırsat kollamaktadır. Hastanenin yeni sahibi Vuslat Hanım’ın Ali’den ilk isteği ise arkadaşları ve çalışanlar aleyhine casusluk yapmasıdır.

Mucize Doktor 48. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Hastanenin yeni sahibi Vuslat Hanım ilk icraat olarak Doktor Ali Vefa’dan muhbirlik yapmasını istemiştir ve bunu yapmaması durumunda hastaneden kovulacağını söylemiştir. Ancak Ali bu durum karşısında ne yapacağını tam bilememekte ve arkadaşları aleyhine bir şeyler söylemeye yanaşmamaktadır. Bu durum Ali’yi fazlasıyla germiştir ve en sonunda dayanamayarak Vuslat Hanım’ın istediğini yapar ancak bu durum Doktor ferman’la aralarının bozulmasına sebep olur. Ali’nin muhbirlik yaptığını öğrenen hastanenin başhekimi Adil Hoca ise Vuslat Hanım’a karşı sert çıkar ancak el,inden bir şey gelmez. Öbür taraftan hastanenin diğer ortağı Beliz ve eski başhekim Tanju’da Vuslat hanım’a karşı öfkelidir ancak ellerinden bir şey gelmemektedir. Mucize Doktor bu akşam 48. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar