Mucize Doktor 58. Bölüm İzle

Mucize Doktor 58. Bölüm İzle
58. bölümü ile ekranlara gelecek olan Mucize Doktor dizisi, bu akşam saat 20.00'da FOX TV ve canlitv.com'da.

FOX TV’nin sevilen ve başarılı dizilerinden olan Mucize Doktor, bu akşam 58. Bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal gibi isimlerin başrolünde oynadığı dizide heyecan dorukta.  Peki ya bizleri yeni bölümde neler bekliyor ve önceki bölümlerde neler yaşanmıştı? İsterseniz hep beraber bir göz atalım.

Mucize Doktor 57. Bölümde Neler yaşandı?

Sol eline rağmen cerrahlığa geri dönmeyi düşünen Ferman’ın yerine, Vuslat çoktan birini bulmuştur bile. Muhsin isminde ki bu yeni cerrah, Ali gibi teşhis dehası birisidir ve hemen hastanenin gündemine oturur. Kendisinin yerine bir başkasının geçtiğini hisseden Ali ise, strese girerek vakayı ondan önce çözmeye karar verir. İki dahi doktor, herkesi şaşkına çeviren bir mücadele içerisine girerler. Tatlı bir telaşın ve gerilimin yer aldığı bölümde durumlar biraz daha Muhsin’in lehine diyebiliriz. Devamında neler olacağını ise bu akşam yayınlanacak olan Mucize Doktor’un 58. Bölümde göreceğiz.

Mucize Doktor 58. Bölüm İzle

Ali her ne kadar çaba gösterip Muhsin’e boyun eğmek istemese de, onun tarafında sadece Ferman ve Nazlı bulunuyor ve bu ikisinin yardımcı ile de işin içinden çıkabilecek gibi gözükmüyor. Diğer taraftan eski birliğinden hayatta son kalan arkadaşı ile karşılaşan Doruk, ne yapacağını şaşırır.

     Tabii herkes kendi planlarını yaparak ya istediği mevkiye geri gelmek istiyor ya da rakibini alt etmek istiyor. Bunlara örnek verecek olursak eğer; Ferman riskli ve cüretkar bir ameliyat ile geri dönmeyi planlıyor, Ali ise elindeki tüm kozları kullanarak Muhsin’i yenmenin yollarını arıyor. Doruk geçmişi ile yüzleşirken, Muhsin ise kendi hamlesini yapmak için harekete geçer. Heyecanla beklediğimiz Mucize Doktor’un yeni bölü bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de. Aynı zaman da diziyi canlı olarak full HD kalitede sitemizden de izleyebilirsiniz.

15-04-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar