Mucize Doktor dizisinden bir rekor daha!

Mucize Doktor dizisinden bir rekor daha!
Bu sezonun en iyi açılışını yapan dizilerinden olan Fox Tv'nin Mucize Doktor dizisinden 5. bölümde yeni bir rekor geldi.

Sezonun en flaş dizilerinden olan Mucize Doktor yeni bir rekor daha kırdı. Fox Tv’nin başarılı dizisi kırdığı reyting rekorları ile hem yapımcısının hem de kanalının yüzünü güldürüyor. Mucize Doktor 5. Bölümünde nasıl bir rekor kırdı? Dizinin bu büyük başarısının ayrıntıları haberimizde…

Mucize Doktor’dan yine reyting rekoru!

Mucize Doktor’un yapımını MF Yapım yaparken yapımcılığını da Asena Bülbüloğlu üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise TRT 1’in başarılı dizilerinden Baba Candır’an tanıdığımız Yusuf Pirhasan oturuyor. The Good Doctor dizisinin uyarlaması olan Mucize Doktor’un uyarlamasını ise Onur Koralp ve Pınar Bulut yapıyor.

İlk 5 bölümüyle birlikte Mucize Doktor tam manasıyla şov yapıyor. Hem dijital medyada hem de reytinglerde oldukça üst bir klasmana hitap eden dizi 4. Bölümde aldığı share ile rekor kırmıştı. Dizi, karaciğer naklini işlediği 5. Bölümde heyecanlı ve meraklı bir bölümle ekranlara gelmiş ve ABC1 reyting grubunda 20+ hedef kitlede 42.88 share alarak yeni bir rekor kırdı. Bu rekorla Mucize Doktor bu zamana kadar ki en yüksek dizi izlenme payını alan dizi oldu. Öyle ki bu rekoru Star Tv, Show Tv gibi kanallarda yıllarca yayınlanan Kurtlar Vadisi, Trt 1 dizisi Diriliş Ertuğrul gibi büyük reytingler alan dizileri geçmiş oldu. Mucize Doktor sezonun en iyi açılışını yapıp geçen sezonun sükse yapan dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın elinden liderliği artık tam olarak almış oldu.

Mucize Doktor’un konusu nedir?

Çok sevilen doktorumuz Ali Vefa Anadolu’da küçük bir kasabada yoksul bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Ali Vefa otizm rahatsızlığından dolayı herkes tarafından dışlanmış ve ötekileştirilmiştir. Ali’nin iletişim sıkıntısı vardır ve hayatında sadece iki dostu vardır. Bu dostlarından biri abisi biri de tavşanıdır. Ali, her iki dostunu da art arda kaybeder. Artık tek hayali vardır, insanlar ölmesin ister. Abisinin ölümüyle babası onu evlatlıktan reddeder ve Ali yetimhanede büyür. Hastalığıyla doktor Adil Ali’yi keşfeder ve onun tıp fakültesini kazanmasında destekçi olur. Mezuniyetten sonra Ali, Doktor Adil’in görev yaptığı hastanede göreve başlar ama bu görev pek de kolay olmayacaktır.

05-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar