Müjde Ar’a Tazminat Davası Şoku!

Müjde Ar’a Tazminat Davası Şoku!
Uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan ünlü oyuncu Müjde Ar evinin yakınında bulunan ve gürültü kirliliği yaptığını iddia ettiği otelle davalık oldu. İşte haberin detayları!

Bir dönem Türk Sinemasının ünlü ve başarılı isimlerinden Müjde Ar son haftalarda zor ve sıkıntılı günler yaşıyor. Hemen her yıl şikayet konusu olan Bodrum İlçesi’ndeki yaz aylarında artan gürültü şikayeti bu yaz da devam etti. Özellikle Bodrum’da yaşayan yerli halk yaz aylarında tatil sezonunun açılmasıyla birlikte başlayan ve birçok mekandan etrafa yayılan yüksek müzikten fazlasıyla şikayetçiler. Uzun yıllardır Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşan ünlü isim Müjde Ar’da bu konudan uzun zamandır rahatsız olduğunu hemen her platformda ifade ediyor. Hatta ünlü isim belediye başkanıyla da bu konuyu konuştuğunu dile getiriyordu ancak olay Müjde Ar’ın beklediği gibi gelişmedi ve şikayetçi olduğu otellerden biri ünlü isim aleyhine tazminat davası açtı. İşte haberin detayları!

Müjde Ar’a Tazminat Davası!

Bu tatil sezonunda Bodrum çok konuşuldu ve çokta konuşulacak gibi görünüyor. Önce şezlong fiyatları, sonra restoranlarda uygulanan fahiş fiyat politikası ve ardından gürültü kirliliği. Ünlü tatil beldesi hemen her yıl yaşanan gürültü kirliliği olayıyla bu sezon bir kez daha karşılaştı. Ünlü isim Müjde Ar Bodrum’da yaşanan gürültü kirliliği sebebiyle kirliliğe sebep olduğunu iddia ettiği evinin yakınındaki oteli tam şikayet etmeye hazırlanıyordu ki kendisi davalık oldu. Müjde Ar’ın açıklamaları ve kendilerini ticari olarak zarara uğrattığı gerekçesiyle gürültü kirliliği yaptığı iddia edilen otel tarafından ünlü isme tazminat davası açıldı. Otel yetkilileri koronavirüs sebebiyle zor zamanlardan geçtiklerini dile getirerek bununla mücadele ederken bir de ünlü isim tarafından ruhsatsız olduklarının iddia edildiğini ve bunun da kendilerine zarar verdiğini dile getirerek Müjde Ar aleyhinde şikayetçi oldular.

İşte O Açıklama!

Müjde Ar’la davalık olan ve Bodrumda gürültü kirliliği yaptığı ünlü isim Müjde Ar tarafından dile getirilen otelin sorumluları ünlü isimden şikayetçi olduklarını şu sözlerle açıkladılar “Karşı karşıya kaldığımız zorlukları büyük bir özveriyle çalışarak yenmeye gayret gösterirken Türk Sinemasına yıllarca emek vermiş eski emekli bir sanatçımızın hukuka aykırı ve TCK kapsamında suç teşkil eden saldırılarına maruz kaldık. Sanata ve sanatçıya saygımız sonsuz olmakla birlikte bizleri asla doğru olmadığı halde ruhsatsız faaliyet göstermekle itham eden bir zihniyete saygı duymamız söz konusu olmadığı gibi kendisi hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunduğumuzu ve ticari itibarımıza bilinçli ve kasıtlı zarar vermeye yönelik eylemleri nedeniyle tazminat talepli dava açtığımızı belirtmek isteriz” açıklamasında bulundu. Bakalım bundan sonraki süreç nasıl işleyecek ve mahkeme ne yönde karar verecek.

31-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar