Uzak Şehrin Masalı Dizisinde Flaş Ayrılık

Uzak Şehrin Masalı Dizisinde Flaş Ayrılık
İddialı kadrosuyla dikkatleri çeken ve Fox Tv ekranlarında Eylül ayında yayına başlayacak olan Uzak Şehrin Masalı dizisinden şok bir ayrılık haberi geldi.

Eylül Yayın döneminde yayınlanacak diziler için hızlı ve stresli bir hazırlık süreci devam ediyor. Televizyon kanalları ve bunlara proje hazırlayan yapım şirketleri artık iyice yaklaşan Eylül yayın döneminde iddialı konuma gelebilmek ve sezon boyunca rahat edebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Tüm diziler için zorlu bir süreç olan cast çalışmaları da bu sürecin en zor ve stresli ayaklarından birini oluşturuyor. En iyi kadroyu hazırlayarak dikkatleri çekmek ve iyi bir hikayeyle de bu kadroyu buluşturarak seyirciye sunmak ve sezon ortasında final yapmamak için çalışan kanallar ve yapım şirketleri zaman zaman sıkıntılı anlar da yaşayabiliyorlar. 25 Film tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren ve sezona iddialı bir kadroyla girecek olan Uzak Şehrin Masalı adlı diziyle daha önce anlaşan usta oyuncu Gonca Vuslateri ile henüz sete inilmeden yollar ayrıldı. Bu flaş ayrılık diziyi merakla bekleyenleri şoka uğrattı.

Gonca Vuslateri Uzak Şehrin Masalı’ndan Ayrıldı

25 Film tarafından Fox Tv için hazırlanmaya başlanılan ve üst düzey oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Uzak Şehrin Masalı dizisinin çekimlerinin ağustos ayında başlaması bekleniyor. Hazırlıklarda son aşamaya gelen ve seyircinin de merakla beklediği dizide Aslıhan Güner, Timur Acar, Zeynep Eronat, Barış Kılıç ve Gonca Vuslateri gibi oyuncular yer alıyordu. Ancak son gelen haberlere göre diziyle daha önceden anlaşan usta ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri’nin dizinin çekimleri henüz başlamadan diziyle yollarını ayırdığı öğrenildi. Ağustos ayında sete inecek olan ve Kars’ta çekilecek olan dizi daha sonra İstanbul’a taşınacaktı. Dizide Aslıhan Güner’in canlandıracağı Umay karakterinin ablasını canlandıracak olan Gonca Vuslateri’nin bu şok ayrılığı bir anda dizi dünyasında gündem oldu. Gonca Vuslateri’nin ise son olarak bir internet yayın platformuna bir dizi çektiği, bir filmde rol alacağı ve ayrıca sahne çalışmaları olacağı için yoğunluk sebebiyle diziyle yollarını ayırdığı iddia edildi.

Yerine Gelecek İsim Belli Oldu

25 Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv’nin yeni yayın döneminde iddialı yapımları arasında gösterilen Uzak Şehrin Masalı adlı dram ve aşk dizisinde cast çalışmaları devam ediyor. Ağustos ayında sete inecek olan dizide rol alacağı açıklanan Gonca Vuslateri’nin diziyle yollarını ayırmasıyla birlikte yapım şirketi yeni oyuncuyla hemen el sıkıştı. İddialara göre Gonca Vuslateri’nin canlandıracağı Umay’ın ablası karakterini güzel oyuncu Begüm Birgören canlandıracak.

14-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar