Neslihan Atagül'den Üzücü Haber

Neslihan Atagül'den Üzücü Haber
Sefirin Kızı dizisinin de Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül'den üzücü haber geldi. Doktorlar bir süre istirahat önerdi.

Çekimleri Muğla Bodrum'da yapılan ve Star Tv ekranlarında her pazartesi yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doktorlar tarafından şimdilik 10 gün istirahat süresi önerildi. Kendisinin hızla kilo verdiğini farkederek hastaneye başvuran ünlü oyuncunun tahliller sonucu hastalığı teşhis edildi. TV100 haberine göre ünlü oyuncu Neslihan Atagül için zor bir süreç başlıyor. 

TEŞHİS KONULDU

Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ile başrolü paylaşan Neslihan Atagül "geçirgen bağırsak" sendromu teşhisi konuldu. Yakın zamanda aynı hastalık mide amaliyatı geçiren Seren Serengil'de aynı hastalığa yakalanmıştı. Hastalığa yakalanan kişinin hayat kalitesini ciddi oranda düşürdüğü bilinen bu hastalık için Henüz Neslihan Atagül'den bir açıklama gelmedi. Hastalığının seyrine göre Sefirin Kızı dizisi içinde akıbet belli olacaktır. 

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR

Uzman Doktor Murat Ünal'ın açıkladığı geçirgen bağırsak sendromu kısaca şöyle;

"Geçirgen bağırsak sendromu bağırsak duvarlarındaki boşlukların gevşemeye başlamasıyla ortaya çıkan bir problemdir. Bağırsak duvarlarındaki boşlukların gevşemesiyle birlikte bakteri, toksinler ve sindirilmemiş gıda parçacıkları kan dolaşımına karışıp çeşitli sorunlara yol açabilir."

Hastalığın belirtileri ise şu sekilde anlaşılabileceğinden bahsediyor; 

  • Besin Alerjileri
  • Otoimmün hastalıklar
  • Deri hastalıkları
  • Nörolojik hastalıklar

hastalığın en önemli belirtileri arasında gösterilmektedir.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR

1992 yılında Beyaz Rus asıllı bir anne ve Çerkez asıllı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2005 yılında 13 yaşında iken ilk projesi olan Yaprak Dökümü dizisi ile uzun dönem ekranlarda kalmış ve ardından bir çok reklam filminde yer almıştır. Yaptığı oyunculuğu okullu olarak devam ettirmek isteyen Neslihan Atagül Yeditepe Üniversitesinde tiyatro bölümü okumaya karar vermiştir. Kariyerinde başarılı olamk için merdivenleri tek tek tırmanmaya başlayan oyuncu, 2013 yılında Peyami Safa'nın Fatih Harbiye kitabından uyarlanan Show Tv dizisi Fatih Harbiye'de şimdilerde eşi olan Kadir Doğulu ile başrolü paylaşmıştır. Ardından bir çok yapım ve beyaz perde de yer alan güzel oyuncu 2016 yılında Pantene markasının reklam yüzü olmuştur. 

2019 yılında Muğla'da çekilen Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bir çok ödüle layık görülen oyuncu şua anda Star Tv'de halen devam etmektedir. 

13-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar