Ünlü sanatçıdan çok üzücü bir haber daha geldi!

Ünlü sanatçıdan çok üzücü bir haber daha geldi!
Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden biri olan başarılı şarkıcı Nilüfer'den bir kötü haber daha geldi. Domuz gribinden sonra...

Türkiye'nin başarılı ses sanatçılarından Nilüfer'in başı hastalıktan bir türlü kurtulamadı. Uzun süredir Domuz gribi tedavisi gören Nilüfer’den bir üzücü haber haber daha geldi. Domuz gribi tedavisi gören sanatçı tam iyileşeceğim derken yeni bir hastalığa daha yakalandı. Nilüfer son zamanların korkulu rüyası olan Korona virüsüne mi yakalandı? Nilüfer hangi hastalığa yakalandı? Nilüfer son sağlık durumu ne? İşte sevilen sanatçının son sağlık durumu.. 

NİLÜFER'E YENİ BİR ŞOK DAHA

Başı hastalık ve hastaneden bir türlü kurtulamayan Nilüfer, daha önce meme kanseriyle büyük bir savaş vermiş ve hastalığı yenmeyi başarmıştı. Tam rahata erdim diyen sanatçı bu yılın başında yani geçtiğimiz Ocak ayında da konulan domuz gribi teşhisi ile hastaneye yatırılmıştı. Sanatçı duydukları karşısında büyük bir şok yaşamıştı. Hastanede yapılan tetkik ve testlerin ardından sanatçıya domuz gribi değil de akciğerde üreyen bir ‘Aspergillus’ (mantar enfeksiyonu) teşhisi konulduğu açıklandı. Bu mantar enfeksiyonu hastalığına yani Aspergillus’a domuz gribi hastalığı nedeni ile kullandığı ilaçların yol açtığı düşünülüyor. Çünkü sanatçının bu tarz ilaçlara alerjisi olduğu da belirtildi. 

NİLÜFER'İN SON SAĞLIK DURUMU

Başarılı sanatçı Nilüfer'in yakalandığı akciğerdeki mantar enfeksiyonu tamamen yok olabilen bilen bir hastalık fakat bunun için uzun tedavi süreci gerektiren bir rahatsızlık. Sanatçının yeniden eski sağlığına kavuşması için uzun bir süre yatıp dinlenmesi gerekiyor. Bu durumun farkında olan ve hemen iyileşmek isteyen Nilüfer, tüm zamanını evinde dinlenerek geçiriyor ve tedavisine de evinde devam ediyor. Hakkında çıkan bu hastalık haberi ile ilgili sevenlerinin merakını gidermek için bir açıklama yaptı. Sanatçı Nilüfer yaptığı açıklamada “Rahatsızlığım süresince bana moral veren, sevgilerini ve güzel dileklerini yollayan dostlarıma, sevenlerime ve takipçilerime çok tegerekkür ederim. Bu destek benim için çok kıymetli. Umarım yaz başında yine yeni yeniden iyileşmiş olarak karşınızda olacağım.” ifadelerini kullandı. Hastalığı ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından sevenleri rahat bir nefes aldı. Tüm sevenleri dört gözle Nilüfer'in sahnelere geri dönmesini bekliyor. Bu ve buna benzer magazin ve televizyon dünyasına ait haberleri canlitv.com 'un blog bölümünden takip edebilirsiniz.

27-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler