Nizami Alem’in Hasan Sabbah’ı Belli Oldu!

Nizami Alem’in Hasan Sabbah’ı Belli Oldu!
TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde seyirci ile buluşacak olan Nizami alem adlı yapımda kötü adam olan Hasan Sabbah’ı canlandıracak isim belli oldu. İşte detaylar!

Yeni yayın döneminin en çok merak edilen yapımlarından biri olarak gösterilen ve TRT 1 için Akli Film tarafından projelendirilen Nizami alem dizisinin hazırlıkları son hız devam ediyor.  Son günlerde dizinin cast çalışmalarında oldukça yol alan ve birçok ana oyuncu ile anlaşan Akli Film dizide yer alacak en önemli karakterlerden biri olan Hasan Sabbah Karakterini canlandıracak oyuncuyu sonunda buldu. Uzun bir arayış ve araştırmadan sonra Akli Film tarafından hazırlanacak Selçuklu Devletinde Nizamül Mülk ve hayatını ve yaşadığı dönemi konu edinecek filmde Nizamül Mülk’ün en büyük düşmanı olan Hasan sabbah’ı canlandıracak oyuncu olarak ünlü oyuncu Gürkan Uygun’la anlaşıldı. İşte detaylar!

Hasan Sabbah Belli Oldu!

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan yüksek bütçeli dönem dizisi Nizami Alem için çalışmalar hız kazanmış durumda. Eylül yayın döneminde seyirci ile buluşacak olan dizinin cast çalışmalarında uzun süredir merak edilen ana karakterlerinden biri olan Hasan Sabbah karakteri sonunda bulundu. Tarihe adını yazdıran ve bir zamanların süper gücü Selçuklu Devleti ve onun veziri Nizamül Mülk’e zor anlar yaşatan Hasan Sabbah için ünlü ve başarılı oyuncu Gürkan Uygun’la anlaşıldı. Emre Konuk’un yöneteceği diziye daha önce Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda erginci ve Leyla Lydia Tuğutlu’da dahil olmuştu. Birbirinden ünlü isimlerin peş peşe açıklandığı TRT 1’in iddialı dönem dizisi Nizamı Alem seyirci tarafından heyecanla ve merakla beklenmeye başlandı.

Nizami Alem Oyuncuları Kılıç Dersi Aldı!

TRT 1 için hazırlanan yüksek bütçeli dönem dizisi Nizami Alem’in oyuncuları bu konuda dünyanın en iyileri arasında yer alan bir ekipten özel olarak at binme ve kılıç eğitimi almaya başladı. Sahnelerin gerçeğe en yakın çekilebilmesi için yapılan bu hazırlıkta başarılı oyuncular Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’un oldukça başarılı olduğu gözlendi. Dizide bol miktarda yer alacak kılıç kullanma ve at binme sahneleri şimdiden merak edilmeye başlandı. Hazırlıklarının bitmesiyle birlikte sete inecek olan dizinin Eylül ortalarında ekrana gelemsi ve seyirciyle buluşması bekleniyor. Nizami alem Yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında olacak.

09-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar