Yeni dizi Nizamı Alem’e bomba bir isim daha katıldı!

Yeni dizi Nizamı Alem’e bomba bir isim daha katıldı!
TRT 1'in yeni dizisi Nizamı Alem'in hazırlıkları sürerken oyuncu kadrosunda da güçlü isimler yerlerini alıyor. Yeni dizi Nizamı Alem’e bomba bir isim daha katıldı! İşte detaylar…

Geçen sezon devam eden dizilerin hazırlıkları sürerken televizyon dünyasına adım atmayı planlayan yeni diziler de hummalı bir hazırlık sürdürüyor. TRT1'in tarih temalı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. TRT son dönemlerde Selçuklu ve Osmanlı dönemlerini konu alan dizileri yayınlayarak önemli reyting oranlarına sahip oluyor. Yeni sezonda yayınlanacak Nizamı Alem de o dizilerden biri. Yüksek bütçeli dizilerden olan Nizamı Alem oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Nizamı Alem'e son olarak usta oyuncu Mehmet Özgür katıldı.

Nizamı Alem kadrosunu güçlendiriyor

Akli Film projesi olan Nizamı Alem, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için hazırlanıyor. TRT 1'de yayınlanacak yeni dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla başarılı bir sezon geçirmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Başrollerde Buğra Gülsoy, Ekin Koç ve Sevda Erginci'nin yer alacağı Nizamı Alem'e Vuslat dizisiyle çok sevilen usta oyuncu Mehmet Özgür de katıldı. Vuslat'ın Salih Baba'sı Mehmet Özgür'ün Nizamı Alem'de yer alması hayranlarını sevindirirken, dizinin güçlü kadrosuna da önemli bir katkı sunacak.

Nizamı Alem ilk bölüm tanıtımı yapıldı

Nizamı Alem dizisi, Siyasetname kitabının yazarı ve Büyük Selçuklu Devleti'nin en önemli devlet adamlarından biri olan Nizamımülk'ün etkili yönetimde olduğu uzun dönemi anlatacak. Alparslan ve Melikşah dönemlerinde de etkili olan veziriazam Nizamımülk'ün dönemin düşmanlarıyla mücadelesi etkili bir senaryoyla seyirciyle buluşacak. Mehmet Özgür, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Gürkan Uygur, İlhan Şen, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş gibi başarılı oyuncuların kadrosunda olduğu Nizamı Alem'in ilk bölüm tanıtımı da yapıldı.

Oyuncular at binme ve kılıç kullanma dersi aldı

Özel bir platoda çekilecek Nizamı Alem dizisinde Nizamımülk ile Hasan Sabbah'ın mücadelesi anlatılırken, dizinin oyuncuları at binme ve kılıç kullanma dersleri almaya başladı. Emre Konuk'un yapımcılığını üstlendiği Nizamı Alem'in senaryosunu ise Serdar Özönal yazıyor. Melikşah'ı Buğra Gülsoy'un canlandıracağı dizide Ekin Koç da Melikşah'ın oğlu Ahmed Sencer karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Mehmet Özgür'ün de kadrosuna katıldığı Nizamı Alem yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olmayı planlıyor.  

18-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar