Nöbet 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nöbet 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Show Tv'nin Nöbet dizisinin 3. bölümü oldukça heyecanlı bitti. Nöbet 4. bölüm fragmanını canli tv ayrıcalığıyla buradan izleyebilirsiniz.

Show Tv’nin bu sezon büyük umutlarla ekranlara getirdiği Nöbet’in 4. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3.bölümü heyecanlı bir şekilde final yapan Nöbet dizisi izleyiciler tarafından şu anda çok merak ediliyor. Peki, Nöbet 3. Bölümde neler yaşandı ve 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yanıt aranan bu soruları canli tv izleyicileri için derledik.  

Nöbet 3. Bölümde neler oldu?

Nöbet’in yapımcılığını Pana Film yani Necati Şaşmaz yapıyor. Haliyle yıllarca Kurtlar Vadisi çekip başrolde oynayan özel bir yapımcı olunca seyirci Nöbet’ten daha iyi bir başlangıç bekliyordu. Show Tv izleyicilerinin bu beklentiler tam manasıyla gerçekleşmedi. Özellikle izleyiciler dizinin yanlış bir günde yayınlandığı düşüncesinde. Aynı kategoride olan Star Tv’nin Savaşçı dizisi ile aynı gün yayınlanması Nöbet’in reytinglerini düşürdüğü söyleniyor.  

Gelelim Nöbet 3. Bölümde neler olduğuna.

Nöbet 3. Bölümde Yüzbaşı Yiğit eşini ve rehineleri Jiyan’ın elinden kurtarma mücadelesi verdi. Yiğit Yüzbaşı masum rehineleri kurtaramadığı her an çaresizlikten kıvrandı durdu. Her ne kadar hemen harekete geçmek istese de Barış Binbaşı buna müsaade etmeyip biraz daha beklemek zorunda oldukları emrini vermişti.

Terör tarafında ise her şey yolunda gibi gözüküyordu. Teröristlerin ellerindeki rehinelerden Zeynep Öğretmen’in kim olduğunu bilmeleri Yiğit’in işini zorlaştıracaktı. Teröristler haince yeni planlar kurdular. 3. Bölümde seyirci Yüzbaşı Yiğit’in eşi Zeynep’i ve diğer rehineleri Jiyan’ın elinden kurtarmasını bekledi.

Evlat mı yoksa Devlet mi?

3. bölümde sadece Yiğit Yüzbaşıyı zor durumda bırakan olaylar gelişmedi. Binbaşı Barış da Elmalı’da özel bir süreci yönettiği anda eşinden haber aldı. Bu haberin Binbaşıyı altüst ettiğini gördük. Devlet mi evlat mı tercihini yapmak zorunda kalmıştı. Biricik evladı Alper’in babasına hayatta en çok şimdi ihtiyacı vardı, Binbaşı nasıl bir karar verecekti?  

Bu arada Elmalı’da yabancı bir misafir vardı. Arkeolog Jennifer’i Elmalı topraklarının altındaki tarihi kalıntılardan daha çok Elmalı’nın sınırları ilgilendiriyordu. Haliyle Jennifer doğrudan Ziya Cevran ile görüştü. Bu görüşmede Jennifer, Zira Cevran’ın önüne Hatay’ın haritasını koyup Hatay Cumhuriyeti’nin başkanı olarak onu seçtiklerini söyledi. Ziya Cevran bu duruma karşı kahkaha patlatsa da Jennifer ciddiyetini bozmadan Ziya Cevran’ı ikna etmek için hazırladığı planı açıkladı.  

Peki Nöbet 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nöbet 3. Bölümden sonra herkes 4. Bölüm fragmanını bekliyor. Evet, Nöbet 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Buradan izleyebilirsiniz.

17-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar