Sıfırıncı Gün 3. bölüm izle

Sıfırıncı Gün 3. bölüm izle
Sıfırıncı Gün 3. bölüm izle; 11 Ocak Çarşamba akşamı 3. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sıfırıncı Gün bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de!

Sıfırıncı Gün 3. bölüm izle; Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Yiğit Özşener ve Naz Çağla Irmak’ın rol aldığı Sıfırıncı Gün 11 Ocak Çarşamba akşamı 3. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Tv 8 ekranlarında yeni başlayan ve ilk iki bölüm seyirci tarafından oldukça sevilen Acun Medya imzalı Sıfırıncı gün polisiye – Suç ve Macera türünde ele alınmaktadır. Süleyman Mert Özdemir’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide bir polisin suç örgütleriyle verdiği mücadele ele alınmaktadır. Reytinglerde henüz istediği sonucu alamayan ancak seyircin de ilgisini çekmeye başaran Sıfırıncı Gün kanalın reyting beklediği ve verim almayı umduğu dizinin bu akşam yayınlanacak 3. Bölümünde yine heyecanlı sahneler ve gerilimli bir bölüm seyirciyi bekliyor. Yeni başlayan dizinin yayınlanacak 3. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Sıfırıncı Gün Son Bölümde Neler Yaşandı?

Acun Medya tarafından Tv 8 için hazırlanan ve polisiye – suç türünde ele alınan yeni dizi Sıfırıncı Gün kanalın iddialı yapımları arasında yer alıyor. Henüz iki bölüm yayınlanan dizinin yayınlanan son bölümünde, Çok sevdikleri amirleri Kadir’in yavaş savaşı karşısında boş durmayan ekip tüm acılarına rağmen olayın peşine düşer. Ekip toplantıya katılmayan Dündar adlı kaçakçının peşine düşerken Ejder’de aynı kişinin peşindedir ve temiz bir iş adamı olarak ortaya çıkabilmesi için bu adamı bulmak zorundadır. İkinci bölümü yayınlanan dizinin yayınlanacak 3. Bölümünde ekip suçluların peşindeki amansız takibini sürdürecektir.

Sıfırıncı Gün 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve iki bölümü ekrana gelen Sıfırıncı Gün bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Süleyman Mert Özdemir tarafından yönetilen dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde olaylar hız kesmeden devam ediyor. Ekibin tüm detayları gözden geçirdikleri ve hayalini kurdukları operasyon istedikleri gibi gitmez. Operasyonun başarısız olmasının sorumluluğunu Özgür ve Mert üstlenirler ve bu ikili yeni bir plan yapar. Her an daha da gelişen olaylar ekibi iyice zorlarken Ejder’de kendi planını adım adım takip etmektedir. Tv 8 ekranlarının yeni başlayan dizisi Sıfırıncı Gün’ün 3. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar