Ünlü Oyuncu Hande Ataizi ve Oğlu Ölümden Döndü

Ünlü Oyuncu Hande Ataizi ve Oğlu Ölümden Döndü
Ünlü oyuncu Hande Ataizi, oğlu ve sevgilisi ile komşularının bulunduğu araç seyir halindeyken bir anda alev aldı ve yanmaya başladı.

Oğlu ve sevgilisi ile Bodrum’da tatil yapan ünlü isim Hande Ataizi ve oğluyla sevgilisi büyük bir kaza atlattı ve ölümden döndü. Ünlü isim geçtiğimiz akşam oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile birlikte komşularına ait arabayla evlerine dönmek için yola çıktılar. Dört kişinin bulunduğu araç seyir halindeyken bir anda alevler çıkmaya başladı. Çevrede bulunanlar tarafından uyarılan Hande Ataizi ve araçtakiler uyarılar üzerine araçtan çıktılar ve bu sırada da çok zaman geçmeden araçta büyük bir patlama gerçekleşti. Alev topuna dönen araçtan son anda dışarı çıkan hande Ataizi ve yanındakiler mutlak bir ölümden saniyelerle kurtuldular. Olay anının şokunu yaşayan Hande Ataizi yaşadıklarını anlatırken hala olayın etkisi altındaydı. Olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.

Saniyelerle Kurtuldular

Son olarak Kanal d ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran başarılı dizi Camdaki Kız dizisinde rol alan ünlü isim Hande Ataizi, oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu, Bodrum’da büyük bir tehlike atlattılar. Bodrum’da tatilde bulunan ünlü isim yakınları geçtiğimiz akşam komşularına ait arabayla evlerine dönerken içinde bulundukları araç bir anda alev aldı ve yanmaya başladı. Çevredekilerin uyarısıyla araçtan çıkan ünlü isim ve yanındakilerin araçtan ayrılmasıyla büyük bir patlama gerçekleşti. Olay anını anlatan Hande Ataizi “büyük bir kaza atlattık. Çevredeki insanların kornaları, araba yanıyor hemen inin, bağırışları bizi kurtardı. İnanamıyorum, hala şoktayım. Eğer bir dakika daha geç fark etsek araç kapılarını kilitlermiş ve çıkma ihtimalimiz yokmuş. Son onda uzaklaşarak kurtulduk” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu uzun süre olayın şokunu yaşadı.

Araç Küle Döndü

Bodrum’a bağlı Gölköy mahallesinde akşam saat 22.30 sularında seyir halindeyken araçları alev alan ünlü oyuncu Hande Ataizi, oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu’nun da içinde bulunduğu araç büyük bir patlamayla alev topuna döndü. Son anda araçtan çıkan Hande Ataizi ve yakınları ölümden dönerken yangına müdahale eden itfaiye yangını söndürdü ancak araç küle döndü. Büyük bir tehlike atlatan Hande Ataizi ve yakınları olayın şokunu uzun süre atlatamazken aracın bir daha kullanılamayacağı öğrenildi.

18-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar