Oğlum dizisinin konusu nedir? Oğlum oyuncu kadrosunda kimler var? Oğlum ne zaman başlıyor?

Oğlum dizisinin konusu nedir? Oğlum oyuncu kadrosunda kimler var? Oğlum ne zaman başlıyor?
Yeni dizi Oğlum'un yayın tarihi belli oldu. Usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı Oğlum dizisinin konusu nedir? Oğlum kadrosunda hangi oyuncular var? İşte, tüm detaylar…

Oğlum dizisinin seyirciyle buluşmasına az kaldı. Yayın tarihi belli olan Oğlum dizisi reyting yarışına Show Tv ekranından katılacak. Ay Yapım imzası taşıyan Oğlum dizisi tanıtım filmleriyle dikkatleri çekmeyi başardı. Diziseverler ise Oğlum dizisi hakkında bilgiler araştırmaya başladı bile. Oğlum dizisinin konusu nedir? Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Oğlum dizisi ne zaman başlıyor? Oğlum hakkındaki tüm soruların cevaplarını sizler için derledik. Oğlum dizisi ekrana renk katarken konusu ve oyuncu kadrosuyla iddialı dizilerden biri olacak.

Oğlum oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Ay Yapım imzası taşıyan Oğlum dizisi Show Tv ekranından seyirciyle buluşuyor. Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda ise oldukça iddialı oyuncular var. Başarılı oyuncu Kubilay Aka ve Tuğçe Açıkgöz başrolleri paylaşırken Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Songül Öden, Serhat Teoman, Timur Acar gibi güçlü isimler kadroda yer alıyor. Bulut (Kubilay Aka) ve Sedef (Tuğçe Açıkgöz) arasında gerilimle başlayan bir aşk hikayesi iki ailenin yaşantısıyla ekrana gelecek. Oğlum dizisi 9 Şubat Çarşamba akşamı seyirciyle buluşuyor. Tanıtım filmi ile dikkat çeken Oğlum seyirciden tam not alacak mı?

Oğlum dizisinin konusu nedir?

Oğlum dizisi Show Tv'de 9 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak. Merakla beklenen Oğlum için geri sayım başladı. Oğlum dizisini merakla bekleyenler konusu hakkında bilgi almak istiyor. Oğlum dizisinde seyirciye karmaşık duygular hissettirecek bir hikaye ekrana taşınacak. Bir umut hikayesi olarak ekrana gelmeye başlayacak Oğlum'da yaşanan trajedi iki ailenin de hayatlarının değişmesine neden olacak. Bir Anadolu hikayesi olan Oğlum dizisinde kullanılan slogan ise 'umut' oldu. Ebeveynlerin çocukları üzerindeki etkisini çarpıcı bir şekilde işleyecek Oğlum dizisinde herkes kendinden bir para bulacak. Proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız'ın üstlendiği Oğlum dizisini Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor. Oğlum 9 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

08-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar