Ölümden dönen Alişan konuştu: “Oğlumu o şey kurtardı” Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Ölümden dönen Alişan konuştu: “Oğlumu o şey kurtardı” Kulaklarınıza inanamayacaksınız!
Hayranları Alişan’ın yara almadan kurtulduğu kazayı ve Alişan’ın yorumlarını merak ediyor. Alişan’ın oğlunu ölümden kurtaran şey neydi? Duyduğunuzda kulaklarına inanamayacaksınız

Tatile giderken feci şekilde kaza geçiren ve ölümden dönen Alişan sıcağı sıcağına konuştu. “Oğlumu o şey kurtardı.” Hayranları Alişan’ın yara almadan kurtulduğu kazayı ve Alişan’ın yorumlarını merak ediyor. Alişan’ın oğlunu ölümden kurtaran şey neydi? Duyduğunuzda kulaklarına inanamayacaksınız. Büyük maddi hasara yol açan kaza nasıl oldu ve sosyal medyada tepkiler nasıl? Şimdi detaylar

Ölümden dönen Alişan konuştu: “Oğlumu o şey kurtardı” Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Şarkılarıyla sevilen ve kamuoyunda “Alişan” olarak bilinen ünlü şarkıcı trafik kazası geçirdi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kullandığı lüks jipi takla atan Alişan ve yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlattı.Gerçek ismi Serkan Burak Tektaş olan Alişan kazadan burnu bile kanamadan çıkmasını “Allah’ın bir takdiri” olarak nitelendirirken olay yerine gelen basın mensuplarıyla konuştu.

Oğlumu o şey kurtardı!

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Saruhanlı ilçesi Çerkez Osmaniye Mahallesi yakınlarında, kaza geçiren Alişan ve ailesi yara almadan kurtuldu.  İstanbul'dan ailesi ve çocuğunun bakıcısı ile birlikte İzmir istikametine giden şarkıcı 34 BAB 35 plakalı cipi kendisi kullanıyordu. Bir anda sağ aksı kırılan aracın tekeri yerinden çıktı ve lüks jip metrelerce sürüklendikten sonra takla attı. Cipi kullanan Alişan ile eşi Buse Varol, oğulları Burak Tektaş kazayı burnu bile kanamdan atlatırken Burak'ın bakıcısı ise yaralandı. O esnada yoldan geçenlerin ihbarıyla süratle olay mahalline intikal eden jandarma ve sağlık ekipleri yaralanan bakıcı kadını ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Canlitv olarak ulaştığımız hastane yetkilileri bakıcının hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirildi.

Konu ile ilgili sosyal medyaya düşen konu ile ilgili Alişan, gazetecilere şu açıklamayı yaptı: “Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir, hayret ediyorum.”

Kaza anında bakıcının, oğlunun bulunduğu bebek koltuğuna kapandığını söyleyen Alişan, gözyaşlarını tutamadı. "Belki de oğlum Burak'ın hayatını bakıcımız kurtardı. O bizim canımız. Onun da boynunda ufak bir kas yırtığı var. Onun da dışında çok şükür bir rahatsızlığımız yok. Şimdi İstanbul'a dönüyoruz." ifadesini kullandı.

"Allah'ın takdiri"

Kazadan sonra Jandarma Komutanlığına giderek ifade veren Alişan ve ailesi tedavilerinin ardından taburcu edildi. Hastaneden ayrılırken gazetecilerin ısrarlı sorularına ise şu cevabı verdi: "Dümdüz yolda giderken bir anda dumanlar geldi, lastik fırladı, sağa sola savrulup bariyerlere çarptık. Sonra takla attık. Tek düşündüğüm takla atarken birine bir şey olmamasıydı. Sonra araba ters düştü. Eşim Buse'ye baktım, o iyiydi, sıkışmıştı. Polisi aradı. Hemen tekmeyle camı kırıp, kapıyı açtım. Hemen oğlumla bakıcıyı aldım. Çok şükür onlarda bir şey olmadığını gördüm. Sonra arabanın haline bakınca, o arabadan sağ çıkmamız Yüce Allah'ın takdiri. Arayan, soran ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum."

25-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler