Öykü Çelik’ten Olay Açıklamalar

Öykü Çelik’ten Olay Açıklamalar
Son günlerin olay ismi ünlü oyuncu Öykü Çelik’ten yine çok konuşulacak açıklamalar geldi. Ünü oyuncu mini etek giyen kızlarla benim kültürüm bir değil açıklamasını yaptı.

Son zamanların olay isimlerinden ünlü oyuncu Öykü Çelik’ten yine bomba açıklamalar geldi. Ünlü isim son zamanlarda sık sık magazin basınında ve sosyal medyada yaptığı açıklamalarla ve eylemlerle gündem olmuştu. Ünlü isim özellikle pandemi sürecinde katıldığı bir partide maske takmaması üzerine yoğun bir şekilde eleştirilmiş ve kendisi de özellikle sosyal medya üzerinden kendini eleştirenlere cevaplar vermiş ve bu da sosyal medyada günden olmuştu. Bunun üzerine sık sık konu hakkında eleştirilen Öykü Çelik yaptığı son açıklamalarla bir kez daha gündem olmayı başardı. Bir YouTube kanalında yayına katılan Öykü Çelik yaptığı açıklamalarla ses getirdi. İşte o açıklamalar!

Ben Diz Altı Etekle Büyümüş Bir Kızım!

Öykü Çelik katıldığı yayında yaptığı açıklamalarla ses getirdi. Çelik “… mini etek giymiş okula gitmiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü ü reddedeyim? 10 senedir de kimseyle kavga etmiyorum” ifadelerini kullandı. Çelik koronavirüse rağmen kalabalık bir partiden çıkarken maskesiz görüntülenmişti. Çelik bunun üzerine bir kez daha “parti parti gezen bir kız değilim. Ben alkolsüzken de çok eğleniyorum. Yardım yapsaydım bir hafta sonra duyulurdu, ama olay hemen yayıldı. Hayatımda ilk defa üç saat sonra haberim basında yer buldu” ifadelerini kullandı. Oyuncu sosyal medyadan gelen tepkilere de değindi. Öykü Çelik “bana sosyal medyadan senin yüzünden çocuğum covid – 19 oldu ve partiye bizi de çağırsaydın diyenler de oldu. Partide 40 -50 kişi vardı. Yakın arkadaşlarım için tehlikeli hale geldim. Ben pozitif olmadığımı biliyorum” açıklamalarında bulundu.

Okul Döneminden Beri Agresifim!

Öykü Çelik katıldığı programda kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunurken agresif bir yapısı olduğunu belirtti. Öykü Çelik 10 yıldır kimseyle kavga etmediğini belirterek “okulda 1 – 2 kişiyi dövmüşlüğüm var. Gitmek istiyordum kızlar bana çantamı vermedi. Ben de çantamı aldım. İnsanların bam telleri var. Muhteşem olmak zorunda değilim. Ben Trabzon Lisesi mezunuyum. Ben Karadenizliyim” ifadelerini kullandı. Öykü Çelik’in yaptığı bu açıklamalar sosyal medyada geniş yer buldu.

28-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar