Oyuncu Hazal Erişkin’in Yüzüne 30 Dikiş Atıldı!

Oyuncu Hazal Erişkin’in Yüzüne 30 Dikiş Atıldı!
Genç ve güzel oyuncu Hazal Erişkin bir arkadaşına ait olduğu iddia edilen Rottweiller cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Güzel oyuncunun yüzüne 30 dikiş atıldı.

Bugün sosyal medya ve magazin basına düşen bir haber herkesi derin bir üzüntüye sevk etti. Genç ve güzel oyuncu Hazal Erişkin bugün başına gelen talihsiz bir olayla hastanelik oldu ve ne yazık ki güzel oyuncunun yüzüne 30 dikiş atıldı. Genç ve güzel oyuncu Hazal Erişkin bugün gittiği arkadaşının evinde arkadaşına ait olduğu iddia edilen köpeği severken saldırıya uğradı. Bir anda yüzünden yaralanan güzel oyuncu acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yüzüne 30 dikiş atıldı. Oyuncunun arkadaşına ait olduğu iddia edilen köpeği sevmek isterken yaşadığı bu olay bir anda sosyal medyada ilk sıralarda yer alırken oyuncunun takipçileri ve sevenleri oyuncuya geçmiş olsun dileklerinde bulundular. İşte haberin detayları!

Yüzüne 30 Dikiş Atıldı!

Son olarak Afili Aşk dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Hazal Erişkin bugün yaşadı talihsiz bir olayla sosyal medyada ilk sıralarda yer aldı. Güzel oyuncu Hazal Erişkin geçtiğimiz günlerde arkadaşının evine ziyarete gitti. Güzel oyuncu burada arkadaşına ait olduğu iddia edilen 8 aylık Rottweiller cinsi köpeği sevmek ve onunla zaman geçirmek istedi. Ancak bu sırada hiç tahmin etmediği bir olayla karşılaşan güzel oyuncu bir anda köpeğin saldırısına uğradı. Hazal Erişkin köpeğinin saldırısının ardından kanlar içinde kaldı ve yakınlarının ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yüzüne 30 dikiş atılan Hazal Erişkin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay sonrası Hazal Erişkin’in sevenleri ve takipçileri genç oyuncuya geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hazal Erişkin Kimdir?

Son olarak Afili Aşk adlı dizide rol alan güzel oyuncu Hazal Erişkin ekranlara ilk olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye adlı yarışmayla çıkmıştır. Daha sonra oyunculuk için çalışmalara ve eğitimlere başlayan oyuncu Cüneyt Sayıl ve İlker Bilgi’den dersler almıştır. Daha sonra bir ajansa bağlı olarak çalışmaya başlayan oyuncu Yasak elma ve Afili Aşk adlı yapımlarda rol almıştır. Güzel oyuncunun yaşadığı bu talihsiz olayla ilgili olarak biz de kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce güzel oyuncunun eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

09-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar