Ozan Güven Deniz Bulutsuz Olayında İlk Kez Konuştu!

Ozan Güven Deniz Bulutsuz Olayında İlk Kez Konuştu!
Günlerdir sosyal medya ve magazin dünyasını meşgul eden Ozan Güven ve deniz Bulutsuz arasında yaşandığı iddia edilenlere Ozan Güven’den ilk kez açıklama geldi. İşte detaylar!

Son bir haftadır magazin ve sosyal medyanın gündeminde ilk sırada yer alan ve her gün yeni bir açıklama ve gelişmeyle tazeliğini her an koruyan Ozan Güven Deniz Bulutsuz olayında yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Ozan Güven’in kendisinden 17 yaş küçük olan Deniz Bulutsuz’la yaşadığı ilişki sırasında Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları üzerine gelişen olaylar her gün yeni bir boyut kazanıyor. Son olarak deniz Bulutsuz’un darp raporlarının ortaya çıkması ve sosyal medya ve ünlüler dünyasında pek çok ismin Ozan Güven aleyhine açıklamalarda bulunmasıyla ünlü oyuncu da sonunda soysal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Daha önce avukatı aracılığı ile karşı dava açan ve asıl kendisinin saldırıya uğradığını iddia eden Ozan Güven ilk kez kendi bir açıklama yayınladı. İşte detaylar!

Ben Sabrediyorum Lütfen Siz de Sabredin!

Son günlerde yeni yeni açıklamalarla bambaşka bir noktaya taşınan Ünlü oyuncu Ozan Güven ile kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşandı iddia edilen olaylar halen sosyal medya ve magazin dünyasında en çok konuşulan konular arasında. Ozan Güven’in darp ettiği iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açan deniz Bulutsuz için de Ozan Güven karşı dava ile yanıt verdi. Bunun üzerine karşılıklı suçlamalar ve iddialar hızla devam etti. Son olarak Ozan Güven sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve herkesten mahkemenin sonucunu beklemesini rica etti ve “ben sabrediyorum lütfen siz de sabredin” açıklamasını yaptı.

İşte Ozan Güven’in O Açıklaması!

Ozan Güven sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak son günlerde yaşananlara dair bir ricada bulundu. Güven “Öncelikle, birkaç gündür kamu vicdanında rahatsızlığa sebebiyet veren talihsiz olayın konusu ve merkezinde olmanın üzüntüsünü yaşadığımın bilinmesini isterim. Açıklama yapma ihtiyacım istemeden sebep olduğu bu meşguliyete karşı duyduğum sorumluluktandır. Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz. İster fiziksel, ister ruhsal, ister sosyal olsun kabul edilmemelidir, tepkiyi hak eder. Tam da bu sebeple, değerli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, adalet kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda vermelerini önemle rica ederim Ben sabrediyorum lütfen siz de sabredin” ifadelerini kullandı.

04-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar