Ozan Güven Deniz Bulutsuz’a Karşı Dava Açtı

Ozan Güven Deniz Bulutsuz’a Karşı Dava Açtı
Ünlü oyuncu Ozan Güven ve genç sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşananlar her geçen an daha da karmaşık ve komplike bir hal almaya devam ediyor. İşte detaylar!

Sosyal medya ve magazin dünyası son birkaç gündür ünlü oyuncu Ozan Güven ve genç sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşananlarla sarsılıyor. Deniz Bulutsuz’un ünlü oyuncu ozan Güven hakkında geçtiğimiz gün yaptığı şok ifadeler sonrası ikili arasında gerilim her geçen gün daha da artarken son atak ünlü oyuncu Ozan Güven’den geldi. Deniz Bulutsuz’un kendisine yönelik açtığı şiddet ve darp sebepli davalara karşı davayla karşılık veren ozan Güven’in avukatından açıklama yapıldı. Ozan Güven’in kendisinden 17 yaş küçük Deniz Bulutsuz’la ilgili yaşadıklarının etkileri ve yansımaları ise özellikle magazin basınında ve sosyal medyada yoğun bir şekilde devam ediyor. İşte haberin detayları!

Ozan Güven’den Karşı Dava!

Son olarak Star Tv’de yayınlanan Babil dizisinde yer alan ünlü oyuncu Ozan Güven’in başı şu sıralar kendisinden 17 yaş küçük sevgilisinin iddiaları sebebiyle oldukça karışık ve yoğun. Sevgilisi Deniz Bulutsuz’un ozan Güven aleyhine açacağını söylediği ve Ozan Güven’in bir gün boyunca kendisini darp ve fiziksel şiddetle itham ettiği olay sonrası her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son olarak ünlü oyuncu ozan Güven Deniz Bulutsuz’un iddialarına yönelik karşı dava açma kararı verdi. Ozan Güven’in avukatı tarafından savcılığa verilen dilekçede Deniz Bulutsuz aleyhine şikayetler sıralandı ve davacı olundu.

Ozan Güven’in Dilekçesinde Neler Var?

Ozan Güven’in avukatının ünlü oyuncunun kendinden yaşça çok küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz hakkında savcılığa verdiği dilekçede çarpıcı ifadelere yer verildi. Dilekçede “Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’i ‘sen benden ayrılıyorsun, ben de seni rezil edeceğim, kadın döven adam’ diyerek tehdit etmiştir. Müvekkilimiz olay gecesi yaşadıklarını ve evde saldırıya uğramasını hala atlatamamıştır. Fiziken ve ruhen travma yaşamıştır. Bulutsuz müvekkilimize gerçek dışı açıklamalarla kariyerini bitirme tehdidinde bulunmuştur. Güven, şiddet gördüğüne ilişkin fotoğrafları mahkemeye de sundu. Mahkeme Deniz Bulutsuz hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verdi” ifadeleri yer almaktadır. Olayın bundan sonra nasıl gelişeceği ve ikili arasında yaşananlara ilişkin mahkemenin ne karar vereceği ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Ancak olayın özellikle sosyal medyada uzunca bir süre gündemde kalacağı kesin gibi görünüyor. Bizde olayla ilgili tüm gelişmelerden sizleri bildirmeye devam edeceğiz.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar