Ozan Güven'e oyuncular sendikasından büyük tepki!

Ozan Güven'e oyuncular sendikasından büyük tepki!
Kadına şiddetin hız kesmediği ülkemizde bir şiddet haberi de ünlü oyuncu Ozan Güven'den geldi. Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulayan Ozan Güven'e tepkiler çığ gibi.

Son günlerin tartışmalı Ozan Güven’e tepkiler dinmek bilmiyor. Şiddet uyguladığı Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıkan Ozan Güven’ bir tepki de bağlı olduğu oyuncular sendikasından geldi. Genç sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği rapordaki detaylar herkesi şok etti. Şimdi detaylar

Ozan Güven'e oyuncular sendikasından büyük tepki!

Saldırgan tavırlarıyla zaman zaman gündeme gelen Ozan Güven bu sefer de sevgilisini darp etmesiyle her kesimin yoğun eleştirisine muhatap oldu. Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre genç sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiğini önce inkâr eden ancak gerçek ortay çıkınca çark eden Ozan Güven’i sanatçıların bağlı olduğu oyuncular sendikası adeta aforoz etti. Gördüğü şiddeti önceleri gizleyen ancak dayanılmaz boyutlara ulaşımca soluğu karakolda alan Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’den canını zor bela kurtardıktan sonra adli tıp raporu aldı.

Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu şok etti!

Bir süredir beraber yaşadığı oyuncu Ozan Güven’i şikayet eden Deniz Bulutsuz adli tıp raporu alarak mahkemeye sundu. Oyuncu Ozan Güven hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs’, 'Hürriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından şikayetçi olan sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz yaşadığı şiddeti 18 Nisan’da İstanbul Cumhuriyet Savcılığına taşıdı. Deniz Bulutsuz, savcılığın talebi ile İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nden rapor aldı.

Raporda şiddet tam gaz!

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre raporda şu ifadeler var: 28 yaşındaki Deniz Bulutsuz’un yapılan muayenesinde abajurla yaralanması sonucu çene ucunda 1 cm yara, kafasının duvara çarpma sonucu sol göz içinde ve çevresinde morarma, sol kolda 4×5 santim, sağ kolda 6 santim morarma bulunduğu, kollarda morluklar ve cam kesiği, kalça ve uyluk bölgesinde çok sayıda morluk, merdivenden fırlatılmaya bağlı sol dizde morluklar ve baş parmak altında cam olabileceği ifade edilen yara, Bulutsuz’un beyanıyla gözde hafif puslu görünüm tespiti yer aldı.

Oyuncular Sendikası görmezden gelmedi!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulayan oyuncu Ozan Güven ile ilgili açıklama yapan Oyuncular Sendikası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı kınadığını ve konunun takipçisi olacağını bildirdi. İşte o açıklama: "Her gün farklı biçimlerde tanık olduğumuz kadınlara yönelik fiziksel, psikolojik, cinsel ve ekonomik şiddetin önlenmesi için yasa koyucuların ama ve fakat demeden sorumluluk almasını bekliyoruz. 01.07.2020 tarihinde basın ve sosyal medyaya yansıyan daha sonrasında da yargıya intikal eden süreci, taraflardan şiddet uyguladığı iddia edilen kişinin üyemiz bir oyuncu olması sebebiyle yakından takip edeceğimizi ve kendi iç prosedürlerimiz gereği hareket edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla bildiriyoruz”

03-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar