Özge Ulusoy'un acı günü

Özge Ulusoy'un acı günü
Ünlü manken oyuncu ve sunucu Özge Ulusoy babası Emekli Albay Haydar Ulusoy’u trafik kazası sonucu kaybetti. Cenaze töreninde Özge Ulusoy gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin dünyasının ünlü manken ve oyuncularından biri olan ve pek çok yapımda da rol alan ünlü isim Özge Ulusoy hayatının acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü ismin babası Haydar Ulusoy geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay haydar Ulusoy’a Ankara’da karşıya geçmek isterken bir araba çarpmış ve Haydar Ulusoy hayatını kaybetmişti. Ünlü ismin babası Haydar Ulusoy’un cenaze töreni bugün Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevinde gerçekleştirildi. Cenaze törenine Haydar Ulusoy’un pek çok yakını ve seveni katılırken törende ünlü isim Özge Ulusoy gözyaşlarına hakim olmadı. Ünlü isim Özge Ulusoy’un babasının cenazesi yarın İstanbul Üsküdar’da bulunan Büyük Selimiye Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığında toprağa verilecek.

Özge Ulusoy Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Ünlü isim Özge Ulusoy babası Haydar Ulusoy’un cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olmadı. Ünlü isim burada yaptığı açıklamada “babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Bu dünyada yaşayan bir melekti. Birçok insana aş verdi, iş verdi, korudu, kolladı. Bir insandan bile beddua almadığına eminim. Anneme çok iyi bir eş, bize çok iyi bir baba oldu. Herkes burada onu ne kadar çok seviyorum görüyorum. Herkesin hakkında neler düşündüğünü de biliyorum. Okuyorum, hiç tanımayan insanlar bana ulaştılar. Babamın ne kadar iyi bir insan olduğundan bahsediyorlar. Şükürler olsun böyle bir insanın evladıyım. Damarımda, hücremde, her şeyimde, bırakıp gittiğine inanamıyorum. Benim içimde yaşayacak ve gidilecek güzel bir yer varsa bunu en çok hak eden babam. O yüzden sadece dualarınızı istiyorum. Huzurla istirahat etsin” ifadelerini kullandı.

Özge Ulusoy Kimdir?

Ünlü manken, sunucu ve oyuncu Özge Ulusoy 28 Ekim 1982 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından katıldığı güzellik yarışmasında 3. Oldu ve ardından eğitimler alarak özel kanallarda sunuculuk yapmaya başladı. Daha sonra oyunculuk eğitimleri alan ünlü isim dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Özge Ulusoy’un rol aldığı başlıca yapımlar arasında Senin Uğruna, Dilek Ağacı, Arka Sokaklar, Ev, Ateşe Yürümek, Kutsal Damacana 3, Türk’ün Uzayla İmtihanı, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Muhteşem Yüzyıl ve Kadın İşi: Banka Soygunu bulunmaktadır.

05-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar