Payitaht Abdülhamid 105. bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 105. bölüm izle!
Payitaht 105. Bölüm izle; TRT 1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 105. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümü ve yaşananlar haberimizde!

Payitaht 105. Bölüm izle; TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Payitaht Abdülhamid 105. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Es Film tarafından çekilen Payitaht Abdülhamid dizisinde Osmanlı padişahlarından Abdülhamid Han'ın dönemi anlatılıyor. Her bölümü çok izlenen Payitaht Abdülhamid 105. bölümüyle bu akşam 24 Ocak Perşembe günü seyircisiyle buluşuyor. Abdülhamid'in 33 yıllık uzun hükümdarlık dönemi ve saray içerisinde yaşanan entrikaların konu edinildiği Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünü TRT 1 ekranlarından ve internetten canlitv.com adresinden izleyebilirsiniz. Payitaht 105. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz...

Payitaht Abdülhamid 105. bölüm özeti

TRT'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid'in son bölümünün fragmanları yayınlandı. Fargmanda Abdülhamid'in kararlı duruşu sergilenirken, bol çatışmalı, aksiyon dolu sahnelerin varlığı da gözden kaçmıyor. Bu bölümde Mısır Hicaz Demiryolu güzergahını öğrenmek isteyen ajanlara karşı Abdülhamid'in planı işletilecek. Payitaht'ta hayatı durdurmak isteyen işbirlikçiler de boş durmuyor ve bir plan hazırlıyor. Devletin bekasını 3-5 kişinin cebine emanet edemeyiz diyen Abdülhamit'in izleyeceği yol ise bu akşamki bölümde görülecek. Bol entrikalı, aksiyon ve planlarla dolu Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20:00'da  TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Payitaht Abdülhamid 105. bölüm izlemek için canlitv.com adresini kullanabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 104. bölümde neler olmuştu?

Payitaht Abdülhamid 104. bölümde Abdülhamid’in planı işlemiş ve Vladimir ele geçirilmişti. Zalman'ın kanının tetkik edilmesi maskesini de düşürecektir bu nedenle ölümü pahasına hastalığını kabul etmemektedir. Selim Paşa Karaso'yu saraydan çıkarmanın uğraşındadır. Sabahattin ve Zülüflü ise Zalman'ı kurtarmaya çalışır. Selim Paşa'nın zihni açılıp Zalman'ın etkisinden kurtulunca kendine gelir ve kim olduğunu hatırlar ve Abdülhamid'e herşeyi anlatmak için yola çıkar. Ölüm tuzağından kurtulan Halil Halid'i ise çok önemli bir görev bekliyor. Balkanları karıştıracak suikasti önlemesi gerekmektedir. Bidar ve oğlu arasındaki çatışma şiddetlenir. Naime tedirgin ve karasızdır. Abdülkadir, Abdülhamid tarafından Mehmet’in vazifesine uygun görülmek üzeredir. Her bölümü heyecanla takip edilen Payitaht Abdülhamid'in 105. bölümü merakla bekleniyor.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar