Payitaht Abdülhamid 107. bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 107. bölüm izle!
Yeni bölümü heyecanla beklenen dizilerin başında gelen Payitaht Abdülhamid, 107. bölümü ile bu akşam ekranlarınızda olacak. Payitaht Abdülhamid 107. bölüm izle!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid 107. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da ekranlarda olacak. Payitaht'ta yaşana entrika ve aksiyon dolu sahnelerle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi bu hafta da yine oyunlar, planlar ve tuzaklarla ekranlarınıza gelecek. Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemleri ve Sultan  Abdülhamid yönetiminin son 13 senesini konu alan Payitaht Abdülhamid tarihi bir dizi olarak oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Sizler için hazırladığımız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Payitaht Abdülhamid 107. bölümü izleyebilirsiniz...

Payitaht Abdülhamid yine çok konuşulacak!

Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta tarihi olaylardan esinlenerek uyarlanan olay ve hikayeleriyle seyircide merak uyandırmayı başarıyor. Kocaeli’de bulunan Sekapark içindeki dev platoda, yüksek bir prodüksiyonla çekimleri yapılan Payitaht Abdülhamid döneme ışık tutuyor. Payitaht'ta son dönemde yaşanan olaylar, çekişme ve dış müdehaller ekrana yansıltılıyor. Uzun süredir yayınları devam eden sevilen dizi Payitaht Abdülhamid her cuma TRT 1' ekranlarından yayınlanıyor. Payitaht Abdülhamid'in oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Başarılı bir castla yoluna devam ediyor

Başarılı bir castla yoluna devam eden Payitaht Abdülhamid'in oyuncu kadrosunda, Bülent İnal, Özlem Conker(Bidar Kadın Sultan), Hakan Boyav (Mahmud Paşa), Selen Öztürk (Seniha Sultan), Saygın Soysal (Theodor Herzl), Ezgi Eyüboğlu (Ahsen), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Gözde Kaya (Hatice Sultan), Duygu Gürcan (Naime Sultan), Eren Hacısalihoğlu (Kemalettin Paşa), Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso), Kaan Turgut (Sabahattin), Elif Özkul (Fehime Sultan), İbrahim Kendirci (Yusuf), Aydın Sigalı (Osman Paşa), Fatih Sevdi (İzzet Paşa), Zeynep Ozan (Zülfet Kalfa) gibi isimler yer alıyor.

Payitaht Abdülhamid 107. bölümde neler oluyor?

Es Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Payitaht Abdülhamid dizisi kaldığı yerden devam ederken seyirciye yine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Payitaht Abdülhamid 107. bölüm fragmanında Abdülhamid'in "Güvendiğin dağlara kar yağdığı vakit, yapacağınız en güzel şey karla dağı başbaşa bırakmaktır" sözleri kime karşı güveninin kaybettiği konusunda merak uyandırdı. Abdülhamid'e karşı ve Payitaht'ı ele geçirmek için planlar yapılırken bu bölümde yürekleri ağza getireccek bir karar veriliyor. Zalman Abdülhamid'in öldürülmesini istiyor. İlgiyle takip edilen dizi Payitaht Abdülhamid 107. bölüm izlemek için canlitv.com adresinden sizlere sunduğumuz yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

07-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar