Payitaht Abdülhamid 108. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 108. Bölüm izle!
TRT 1'in en çok reyting alan dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid 108. bölümüyle bu akşam sizlerle olacak. Payitaht Abdülhamid 108. bölüm izle!

Sevilen yapımlardan biri olan ve TRT 1'i Cuma akşamları reytinglerde öne taşıyan Payitaht Abdülhamid 108. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da sizlerle buluşuyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemi olan Sultan Abdülhamd döneminin 13 yılını konu alan Payitaht Abdülhamid dört sezondur oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Kadrosuna yeni isimlerin de dahil olduğu Payitaht Abdülhamid 108. bölüm izlemek için canlitv.com üzerinden sizlere sunduğumuz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Payitaht'ta olaylar birmiyor!

Başrollerinde Abdülhamid karakteriyle Bülent İnal'ın yer aldığı fenomen dizi Payitaht Abdülhamid Osmanlı'nın son döneminde yaşanan sinsi planlar çerçevesindeki konuları ekrana taşıyor. 13 yıllık bir döneme odaklanan dizinin senaryosu zaman zaman günümüzdeki bazı gelişmeler ekseninde şekillense de bir dönem dizisi olarak oldukça başarılı şekilde seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Tarihi olayları oluşturulan senaryoyla günümüze aktaran dizi, kostümler ve mekanlar olarak da büyük bir emeğin yansıması. Es Yapım imzalı dizi Kocaeli'de bulunan Sekapark'ta hazırlanan özel platoda çekiliyor.

Payitaht Abdülhamid kadrosuna çok konuşulacak yeni isimler!

Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın'ın dördüncü sezonda yönettiği dizi sevilen oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Devrim Yakut, Sermet Yeşil, Ceyhun Mergiloğlu, Gülsüm İlhan Ali, Alp Akar gibi oyuncularla yeni sezona başlayan dizi 108 bölümdür başarılı bir yol izliyor.  Son olarak projeye katılan yeni isimler de diziye yeni bir soluk ve heyecan katacak. Edinilen bilgiye göre Cem Özer, William Hechler, Burç Kümbetlioğlu, Albay Albert Goldshmit, Faik Ergin, Robert ve Tuğçe Kumral, Zekiye Sultan karakterleriyle bundan sonraki bölümlerde yer alacak. Payitaht Abdülhamid 108. bölümü ise bu akşam TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşuyor. İzlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 108. bölümde neler olacak?

Her hafta heyecanla beklenen Payitaht Abdülhamid bu hafta da sürükleyici sahnelerle karşınızda olacak. Fragmanı yayınlanan dizinin Zalman son anda yakalanmaktan kurtulur. Diğer yandan Abdülhamid'in yaptığı hamleler teşkilatı ortaya çıkarabilecek mi bilinmez ama Ahmet Paşa'nın hayatındaki sır perdesi aralanmaya başlıyor. Panait ise canını bağışlayan Halil Halid'ın tarafına geçmiş gibi görünür. Payitaht'ta kadınlar arasında da önemli gelişmeler yaşanacak. Abdülhamid Bidar ve Cemile’yi çağırıp haremdeki vazifelerini sonlandırır. Artık Behice Sultan'ın orada olacağını söyler. Abdülhamid’e uzak diyarlardan gelen haber nedir? merak edilen tüm gelişmeler bu akşam Payitaht Abdülhamid 108. bölümde. İyi seyirler...

14-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar