Payitaht Abdülhamid 114. bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 114. bölüm izle!
TRT 1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, 114. bölümüyle bu akşam ekranlarınızda geliyor. Abdülhamid'e silah doğrultulacak bu bölümde heyecan ve aksiyon yine dorukta olacak.

Sultan Abdülhamid Han'ın tahta kaldığı 13 yılı anlatan TRT 1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, 114. bölümüyle her cuma olduğu gibi bu cuma da ekranlarında olacak. Payitaht'ta Abdülhamid'e karşı oynanan oyunların ve Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkıma götüren süreci anlatan dizi cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri. Her bölümde sürükleyici bir senaryoyla tarihi olayları anlatan Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümünde Sultan Abdülhamid'e silah doğrultuluyor. Heyecanı arttıran sahne yeni bölüme ilgiyi de arttırdı. Payitaht Abdülhamid 114. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Osmanlı'ya salgın hastalık yaymaya çalışacaklar

TRT 1'in başarılı yapımlarından biri olan Payitaht Abdülhamid dizisi özel bir platoda çekiliyor. Bülent İnal'ın başarılı bir performansla canlandırdığı Abdülhamid rolü ise izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Devrim Yakut, Özlem Conker, Selen Öztürk, Sermet Yeşil, Alp Akar, Ceyhun Mengiroğlu, Gülsüm İlhan Ali, Ezgi Eyüpoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta reyting yarışını önde bitiren yapımlardan. Payitaht Abdülhamid dizisinde bu akşam yayınlanacak bölümde son günlerde herkesin gündeminde olan koronavirüs salgınına gönderme de yapılıyor. Dizinin 114. bölümüne,  Osmanlı halkına salgın bir hastalık yaymak için biyolojik silah kullanmaya çalışan Blavatsky'ın hamlesi damga vuracak.

Payitaht Abdülhamid, 114. bölümde Abdülhamid'e Suikast!

Fragmanı yayınlanan ve merakla beklenen Payitaht Abdülhamid 114. bölümde oldukça hareketli gelişmeler yaşanıyor. Heckler demiryolu planını bozamadığı Abdülhamid'e yeni tuzaklar hazırlamakla meşgul. Heckler Robert'i Abdülhamid'e karşı kullanır ve Robert saray bahçesinde silahı Abdülhamid'e doğrultur. Silah sesi Payitaht'ta duyulur ve gazeteler Abdülhamid'e suikast haberleri yapar. Herkes Sultan'ın suikast ile öldüğünü düşünür. Heckler'in hedefinde ise Abdülhamid'in öldüğünü sanan Mahmut vardır. Limanda oluşan kargaşayı fırsat bilen Heckler Payitaht'ta dinamit sokar. Durumu öğrenen Halil Halid bu dinamitleri bulmak için çalışır.

Bidar, Abdülhamid'e kendini affettirmeyi başardığı için mutludur. Naime ise karmaşık duygular yaşamaktadır. Bu sırada Blavatsky Osmanlı halkı arasında salgın bir hastalık yaymak için harekete geçmiştir. Zekiye Londra'da sandığı kocasının Payitaht'ta olduğu yönündeki bilgiyle sasılır. Zekiye'yi büyük bir felaket beklemektedir. Dolu dolu sahnelerle ekranlarınıza gelecek Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20:00'da TRT 1'de.

İyi seyirler...

27-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar