Kadir Doğulu Jet Sosyete dizisine konuk oluyor

Kadir Doğulu Jet Sosyete dizisine konuk oluyor
Kadir Doğulu, Jet Sosyete dizisine konuk oluyor. Ünlü oyuncu Puhu TV platformunda milyonlarca kişi tarafından izlenen dizide hangi karakteri canlandıracak.

Kadir Doğulu, Jet Sosyete dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu. Şu anda Puhu TV ve daha önce Star TV kanallarından izleyicisine ulaşan dizi, konuk oyuncularla sevenlerine sürpriz yapmayı seviyor. Konuk oyuncuların son halkası ise Kadir Doğulu oldu.

Kadir Doğulu Jet Sosyete dizisinde

Kadir Doğulu'nun TRT 1'den ekrana gelen dizisi Vuslat, geçtiğimiz haftalarda yayın hayatının sonuna geldi. Başarılı oyuncu, projesinin noktalanmasının hemen ardından Puhu TV platformunda yayınlanan Jet Sosyete dizisine konuk oldu. Jet Sosyete, son dönemde bölümlerine konuk ettiği yıldız isimlerle çok konuşuluyor.

Jet Sosyete dizisine daha önce Çağla Şikel, Oğuzhan Koç, Bülent Emrah Parlak, İrem Derici, Ozan Güven, Can Bonomo, Murat Boz, Hadise, Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Sertab Erener, Onur Büyüktopçu, Özkan Uğur, Öykü Karayel ve Nilüfer gibi isimler konuk olmuştu. Kadir Doğulu ise bu isimlerin ardından Jet Sosyete dizisine konuk olan son yıldız oyuncu oldu.

Kadir Doğulu hangi karakteri canlandıracak?

Jet Sosyete dizisinin 3. sezon 16. bölümüne konuk olan Kadir Doğulu, Alara'nın fitness eğitmenini canlandıracak. Jet Sosyete dizisi 3. sezon 16. bölüm 20 Mart Cuma akşamı saat 20:00'dan itibaren Puhu TV'den izlenebilecek. Jet Sosyete dizisi adım adım finale yaklaşıyor.

Jet Sosyete final yapıyor

Oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğça Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun gibi isimleri bir araya getiren Jet Sosyete'den üzücü haber var. Sevilen dizinin senaristliğini üstlenen Gülse Birsel, geçtiğimiz günlerde üzücü haberi vermişti. Senarist ve oyuncu olarak dizide yer alan Gülse Birsel, 24 Nisan tarihinde dizinin sona ereceğini açıklamıştı. Ancak bu açıklama koronavirüs Türkiye'de etkisini göstermeden önce yapılmıştı. Dolayısıyla yurdu etkisi altına alan Koronavirüs tehlikesi sonrası final tarihinin değişip değişmeyeceği bilinmiyor.

Jet Sosyete dizisi 18 Ocak 2018 tarihinde Star TV'den ekrana gelmeye başladı. Daha sonra TV 8'de son olarak Puhu TV'de internet dizisi olarak yayınlanmaya başlamıştı. Her bölümüyle 

19-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar