Rafet El Roman’ın eski eşi oyuncu Ceren Kaplakarslan anne oldu!

Rafet El Roman’ın eski eşi oyuncu Ceren Kaplakarslan anne oldu!
Rafet El Roman'ın eski eşi, güzel model Ceren Kaplakarslan bebeğini kucağına aldı. Ceren Kaplakarslan, hamileyken nişanlısı tarafından darp edilmişti.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi, Ceren Kaplakarslan anne oldu. Doğum yapan Kaplakarslan bebeğiyle sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Tuva adını verdiği kızıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Kaplakarslan, "Tarifi olmayan en güzel duygu" notunu yazdı. Rafet El Roman'la 2014'te evlenen Kaplakarslan, 2016 yılında Roman'dan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Daha sonra yapımcı Temel Kankıran'la ilişkisi başlayan Kaplakarslan, 6 aylık hamileyken Kankıran tarafından feci şekilde darp edilmişti. Olaylı bir hamilelik geçiren Ceren Kaplakarslan, bebeğini kucağına aldı.

Ceren Kaplakarslan, Amerika'dan bu fotoğrafı paylaştı!

Güzel model Ceren Kaplakarslan, nişanlısı Temel Kankıran tarafından darp edildikten sonra konu yargıya taşınmıştı. Ceren Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci'yi silah kabzasıyla yaralama iddiasıyla tutuklanan Temel Kankıran ilk mahkemede tahliye edilmişti. Ekim ayında meydana gelen olay sonrası yaşananlar medyaya yansımış ve çok konuşulmuştu. Ekim ayında meydana gelen olay sonrası yaşananlar medyaya yansımış ve çok konuşulmuştu. Yaşananlar sonrası Ceren Kaplakarslan ve annesi Nuray Deveci Amerika'ya gitme kararı vermişti. Amerika'da bir kız çocuğu dünyaya getien Ceren Kaplakarslan, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Çok üzücü olaylar yaşan güzel oyuncu ve model Ceren Kaplakarslan'ın mutluluğu ise paylaştığı fotoğrafta gözlerinden okunuyor.

Rafet El Roman destek açıklaması yapmıştı

Hamileyken yaşadığı üzücü olay sonrası çok yıpranan Ceren Kaplakarslan'a eski eşi Rafet El Roman da destek olmuştu. Rafet El Roman yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek eski eşinin yanında olduğunu belirtmişti. Kaplakarslan'ın, bebeğinin babası olan Temel Kankıran'a açtığı dava devam ediyor. Ekim ayında yaşanan darp olayı sonrası magazin programı, "2. Sayfa"ya açıklama yapan Ceren Kaplakarslan'ın babası Atilla Kaplakarslan ise  kızına yapılanları kabul edemediğini bellirtirken, torunu için de şaşırtıcı bir açıklama yapmıştı. Baba Atilla Kaplakarslan, "Bebeği torunum olarak kabul etmiyorum. Ceren'in çocuğu olduğu için muhakkak ki seveceğiz ama Ceren'e bunu yapan kişi var. Aradaki dengeyi zaman gösterecek" ifadelerini kullanmıştı.

 

20-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar