Ramo 11. bölüm izle

Ramo 11. bölüm izle
Ramo 11. bölüm izle! Show TV'den ekrana gelen Ramo dizisinin 24 Mart Salı akşamı yayınlanan 11. bölümünü izlemek için yazıya göz atın.

Ramo 11. bölüm izle! Show TV ve BKM ortaklığıyla ekrana gelen Ramo dizisinin son bölümü tek parça ve hd olarak sizlerin karşısında. Ramo 11. bölüme ulaşmak için yazının devamına göz atın.

Ramo 11. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Rüzgar Aksoy ve İlkay Kayku gibi isimlerin yer aldığı Ramo dizisi, 24 Mart Salı akşamı 11. bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölümü televizyonda yayınlanmasının ardından Show TV resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Aksiyon ve aşk içeren bölümleriyle izleyicinin ilgisini çeken Ramo dizisinin 11. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

Ramo dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Polis, Taşkapı'ya baskına gelmiştir. Doğan, silahıyla Ramo'nun odasına girer. Boz ise Fatoş'a karnındaki çocuğun kendisinden olup olmadığını sorar. Fatoş'un buna verdiği cevap oldukça sert olur. Ramo ve Sibel, büyük bir tehlike yaşarlar. İkilinin aşkları intikama ağır basmıştır. Bundan böyle birlikte yaşamaya karar verirler ancak bu kez de her şeylerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadırlar.

Ramo dizisinde geçen hafta neler yaşandı?

Ramo'nun en büyük düşmanı zamandır. Sibel, Altay tarafından zehirlenmiştir ve giderek ölmeye yaklaşmaktadır. Ramo, Sibel'i kaybetmemek için onu zamanında hastaneye yetiştirmesi gerekmektedir. Bunu yaparken çok önemli bir karar vermesi gerekmektedir. Yakalanmak üzereyken kaçan Alpay, komisyona zeytin dalı uzatır. Ramo, öfkeden deliye dönmüştür. Dişe diş der ve Alpay'ın tüm mekanlarını ele geçirir. Sonrasında ise onu yakalamak için peşine düşer. Artık Alpay köşeye sıkışmıştır ancak son hamlesi herkesi şaşırtır. Yaptığı hamle tüm Adana'nın çehresini değiştirecek türdendir. Fatoş, Neco'dan boşanmak ister ancak Neco'nun boşanmak gibi bir düşüncesi yoktur. Fatoş, Neco ile ilgili bir gerçeği öğrenir ve sonrasında Neco boşanmayı kabul etmek zorunda kalır. Fidan ise ailesine büyük yardımı dokunan Yavuz'a doğru çekilmektedir. Buna karşın onunla ilgili öğreneceği gerçek nedeniyle hayal kırıklığına uğrar. Ramo, Sibel'e bir teklifte bulunur. Sibel için iki seçenek vardır. Aşk ya da intikam.

24-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler