Ramo 14. Bölüm izle!

Ramo 14. Bölüm izle!
Ekranların sevilen dizilerinden Ramo bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısında. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerde olduğu Ramo 14. Bölüm izlemek için tıklayın!

Show Tv'nin iki sezondur en çok izlenen dizilerinden biri olan Ramo, bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Ramo yeni sezona da bomba gibi girdi. Çekimleri geçen sezon Adana'da yapılan Ramo yeni sezonda yoluna İstanbul'da devam ediyor. Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Ramo 14. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ramo son bölüm izle!

Ramo 14. Bölüm canlı izle!

BKM tarafından projelendirilen Ramo dizisi yeni sezona başta çekim mekanları olmak üzere birçok değişiklikle girdi. Setini Adana'dan İstanbul'a taşıyan Ramo dizisinde ayrılıklar yaşanırken birçok yeni isim de dizinin kadrosuna katıldı. Başrollerde Murat Yıldırım ve güzel oyuncu Esra Bilgiç'in olduğu Ramo'da çok sevilen isimler de yeni sezon kadrosunda yer aldı. Ramo oyuncu kadrosunda, Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Bora Cengiz, Pelin Körmükçü, Sacide Taşaner ve Efsane Odağ gibi isimler yer alıyor. Ramo 14. Bölüm izle!

Ramo 14. Bölümde neler olacak?

Ramo Sibel'i kurtarmış olsa da Taner'in ölmesi İstanbul'daki dengeler açısından sıkıntı doğrmuştur. Ramo İstanbul'da hem limanda sorunlar yaşarken hem de Cihangir'le baş etmek durumundadır. Yaşadığı zorluklara rağmen ölümüne mücadeleden bir adım geri atmayan Ramo için Cihangir'in oğlu Taner'in ölmesiyle yeni bir yol çizilecektir. Cihangir oğlunu mezara koyarkan onu öldüreni de öğrenmek için elinden geleni yapacaktır. Cihangir'in evinde bir köle gibi bulunan Sibel'in durumu ne olacak? Ramo 14. bölüm tüm bu gelişmlerle oldukça heyecanlı sahnelere sahip. Ramo son bölüm izle!

Ramo son bölüm tıkla izle!

Show Tv'de cuma akşamları yayınlanan Ramo bir birinden özel sahnelerle bu akşam 20:00'da ekranda olacak. Sevilen dizi Ramo son bölümde acı, aksiyon ve aşk bir arada olacak. Ramo ve Sibel'in başı beladan kurtulacak mı? Ramo İstanbul'da işlerine devam edebilecek mi? Sibel Cihangir'in evinden nasıl çıkacak? Tüm soruların cevabı Ramo 14. bölümde. Ramo 14. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

02-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar