Ramo 16. Bölüm izle!

Ramo 16. Bölüm izle!
Sevilen dizi Ramo bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu Ramo 16. Bölüm izlemek için bağlantıyı aşağıdaki kullanın!

BKM tarafından hazırlanan ve 2020 Ocak ayında yayına başlayan Ramo yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Çekimleri Adana'da başlayan Ramo yeni sezonda setini İstanbul'a taşımıştı. İstanbul'da serüvenine devam eden Ramo bu akşam 16. Bölümü ile Show Tv ekranlarında olacak. Ramo 16. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ramo 16. Bölüm canlıı izle!

Ramo yeni bölüm canlı izle!

Ramo 2020 yılına iddialı giriş yapan dizilerden biri olmuştu. Adana'da çekilen ve 2020 yılının ilk aylarında yayına başlayan Ramo koronavirüs salgını sebebiyle sezona erken veda eden dizilerden biri olmuştu. Yaz döneminde sıkı bir hazırlık süreci yürüten ve setini Adana'dan İstanbul'a taşıyan Ramo'da çok sayıda oyuncu değişikliği de yaşanmıştı. Yapılan hazırlıklar ve değişikliklerin ardından Eylül ayında ikinci sezona başlayan Ramo dikkat çeken ve çok izlenen dizilerden biri olmaya devam ediyor. Ramo 16. Bölüm full HD canlı izle!

Ramo 16. Bölüm izle

Heyecanla beklenen Ramo 16. Bölüm bu akşam saat 20:00'da Show Tv ekranlarında olacak. Ünlü oyuncular Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Devrim Özkan, Yiğit Özşener gibi birçok ismin kadrosunda bulunduğu bir halk kahramanı Ramo son bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın!

Ramo 16. Bölümde neler olacak?

Ramo yeni bölümde yine heyecan dorukta olacak. Ramo 16. Bölüm'de muhteşem sahneler seyirciyi bekliyor. Cihangir'in adamları tarafından vurulan Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo'nun sağlık durumu merak edilirken fragmanda görülen sahne yürekleri ağza getirdi. Ramo ve arkadaşlarının pusuya düştüğü sahne Ramo 16. Bölümün en aksiyon dolu sahnelerinden biri olacak.

Ramo 16. Bölüm: Ramo vuruluyor

Ramo'nun vurularak yere düştüğü sahne herkesi heyecanlandırıken Ramo'nun akıbeti merak ediliyor. Cihangir'in uyardığı Ramo ailesini ve kendisini Kürşat'tan koruyabilecek mi? Cihangir ve Sibel'in arasında nasıl bir pazarlık geçiyor. Sibel Cihangir'e kaybedecek bir şeyi olmadığını söylüyor. Hepsi ve daha fazlası Ramo 16. Bölüm'de. Ramo 16. Bölüm izle!

16-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar