Ramo 20. Bölüm Tek Parça İzle!

Ramo 20. Bölüm Tek Parça İzle!
Ramo ve Cihangir arasındaki kavga ve kaos devam ederken, Ramo ölüm ile burun buruna glirken en büyük destekçisi kim? Ramo 20. Bölüm Tek Parça İzlemek için detaylar haberimizde!

Show Tv ekranlarının cuma akşamlarına bağımlıklık yapan dizisi Ramo geçtiğimiz haftaki bölümü ile yürekleri ağızlara getirmişti. Doğu'nun Yavuzu ortaya çıkararak Cihangir'e teslim etmesinin ardından cezalandırılması beklenirken onu baş tacı eden Cihangir ters köşe yaparak herkesi şaşkına çevirmiş ve olan biteni Ramo'ya anlatarak onu koruyabileceğini düşünen Sibel'i bekleyen sürpriz acı vericidir. 

Birbirinden Ünlü oyuncuları bünyesinde barındıran ve ilk bölümden beri hikayesi ile seyircinin gönlüne taht kuran Ramo 20. Bölüm ile 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak. 

ramo son bölüm izle

RAMO 20. BÖLÜM ÖZETİ

Her hafta birbirinden heyecanlı ve önemli bölümler ile karşımıza çıkan Show Tv dizisi Ramo'da bu hafta Cihangir ve Ramo arasındaki gerilim kat v-be kat büyüyor. Ramo'nun ölmesi için elinden geleni yapan Cihangir her seferinde başarızlıkla karşılaşması, Ramo'ya karşı daha da bilenmesine sebeb oluyor. Üstelik müebbet yapacağını sanarak cezaevine yolladığı Ramo'nun dışarı bir çırpıda çıkverdiğini duyunca tansiyon hepten yerinden oynar. Ramo'nun ve ailesinin içinde bulunduğu eve suikast düzenleyerek hepsini kökünden hayattan silmeye kararlıdır. 

Ramo ise ailesi ile ağır zaiyatlar vererek ama hepsi sağsağlim kurtulurlar. Ramo ailesini güvenli bir yere sakladıktan sonra Cihangir'i avlamak için sokaklara düşer. Cihangir bağlı olduğu yeraltı kurumundan Ramo'nun yokedilmesi emrini almıştır. Her koşulda nefes gibi ensesinde olan Cihangir ile mücadele verirken Ramo'nun ten ve en büyük destekçisi korkusuzca yanında olan Sibeldir. 

RAMO KONUSU

Esra Bilgin, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü ve Sacide Taşener gibi başarılı oyuncular rol aldığı dizide, Adana kökenli kendi halinde ailesi ile yaşayan, geçimini sağlamak için İstanbulun yolunu tutmuş Ramo ve ailesinin hayatını konu alıyor. 

 

13-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar