Ramo 22. bölüm izle

Ramo 22. bölüm izle
Ramo 22. bölüm izle; Show TV'nin Ramo dizisi 27 Kasım Cuma akşamı 22. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Ramo 22. bölüm izle; Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen aksiyon dolu dizisi Ramo, bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. 27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak bölümü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izlemek oldukça kolay. Her bölümüyle milyonlarca kişiyi ekran başında toplayan Ramo dizisi BKM imzasıyla ekrana taşınıyor. Birbirinden sevilen oyuncuyu bir araya getiren Ramo dizisinin yeni bölümü öncesinde izleyiciler "Ramo 22. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Ramo 22. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ramo dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yine oldukça heyecanlı bir bölüm izleyicileri bekliyor olacak. Ramo dizisi yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar yazının devamında yer alıyor.

ramo son bölüm izle

Ramo 22. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ, Sacide Taşaner gibi isimleri gördüğümüz Ramo dizisinin yeni bölümü fazlasıyla merakla bekleniyor. Ramo dizisi her Cuma akşamı saat 20:00'da Show TV'den ekrana geliyor. BKM imzası taşıyan Ramo dizisinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaryosunu Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu, Birol Tezcan kaleme alıyor. Yine pek çok izleyici Ramo dizisi için ekran başında olacak. Yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler internette yeni bölümü izleyebilecekleri bir yer arıyorlar. Ramo 22. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Ramo 22. bölüm özeti

Cihangir'in planları arasında Ramo'nun canını bağışlamak yoktur ancak yukarıdan gelen talimatlar elini kolunu bağlar. Cihangir'in bile, karşısında aciz kaldığı büyük adamlar Ramo'nun hayatta kalmasını ister. Ramo, Sarraf'ı onların önüne getirdiği için iyi bir izlenim edinir. Buna karşın hayatta kalabilmesi için bir kişinin canını alması gerekmektedir. Aksi halde ölmesi an meselesidir. Ramo'dan öyle birini öldürmesini isterler ki, Ramo'nun böyle bir şey yapması imkansız bir hal alır. Ramo'ya tezgahlanan oyunu öğrenmesinin ardından Sibel, yardıma koşmak ister. Buna karşın ona yardım etmek isterken bir anda kendini başka bir belanın içinde bulurlar. Ramo dizisi bu akşam saat 20:00'da Show TV'den ekrana geliyor.

27-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler