Ramo 23. bölüm izle

Ramo 23. bölüm izle
Ramo 23. bölüm izle; Ramo dizisi yine nefes kesen bir yeni bölümle ekranlarda. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak bu adresten izleyin.

Ramo 23. bölüm izle; Show TV ekranlarında izlediğimiz BKM imzalı Ramo dizisi, 4 Aralık Cuma akşamı 23. bölümüyle ekranlarda olacak. Büyük hayranlıkla diziyi takip eden izleyiciler yeni bölümü tek parça ve full HD bir şekilde izlemenin yollarını arıyor. Son bölümüyle büyük bir heyecan yaratan dizinin yeni bölümü de bir o kadar nefes kesecek. Siz de yeni bölümü bekleyenlerdenseniz bu sayfadan izleyebileceğinizi hatırlatalım. Ramo dizisinin 23. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

ramo son bölüm izle

Ramo 23. bölüm izle

Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ, Sacide Taşaner gibi isimleri görüyoruz. BKM tarafından hazırlanan ve her Cuma akşamı Show TV'nin ekrana getirdiği Ramo dizisi oldukça tehlikeli bir mafya dünyasını konu alıyor. Fazlasıyla ilgi çeken dizinin tüm bölümleri büyük bir ilgiyle izleniyor. Yeni bölümün başlamasına kısa bir süre kala izleyiciler yeni bölümü nereden izleyebileceğini merak ediyor. Bu sayfa üzerinden yeni bölümü oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Ramo dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın. 

Ramo 23. bölüm özeti

Yaklaşan tehlikenin ayak sesleri giderek yükselmektedir. Ramo gerçekten zor bir durumla karşı karşıya kalır. Ensesinde Mazhar ve Yıldırım bulunan Ramo, Mahir'e silah çeker. Mazhar ve Yıldırım'ın bundan haberdar olacağını bilen Ramo'nun bu durumdan sıyrılmasının bir yolu yoktur. Vasili ise en sonunda İstanbul'a ayak basar. Onun gelişi Cihangir'in iş ağının daha da büyüdüğü anlamına gelmektedir. Cihangir, tüm ipleri eline geçirdiğini düşünürken Mazhar'ın masaya getirdiği adamlar tadını kaçırır. Ramo ile bir süredir soğuk olan Sibel, aralarının düzelmesinin ardından yaklaşan tehlikeyi öngörmektedir. Ramo'nun savaşında yanında olmak isteyen Sibel, ona yardım etmek için her şeyi yapacaktır. Ramo ise sevdiklerini olabildiğince bu savaşın dışında tutmaya çalışır. Ancak savaş çok fazla kanın akmasına neden olacaktır. Ramo dizisinin 23. bölümü bu akşam saat 20:00'da Show TV'den ekrana gelecek.

04-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler