Ramo 31. bölüm izle

Ramo 31. bölüm izle
Ramo 31. bölüm izle; Heyecan dolu Ramo yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo 31. Bölüm izle!

Ramo 31. bölüm izle; Show Tv'nin başarlı yapımlarından olan Ramo her hafta seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Sevilen dizi Ramo'nun 5 Şubat tarihli yeni bölümü yine heyecan dolu gelişmelere gebe. Ramo 31. bölümde Ramo ve Nehir'in karşı karşıya geldiği sahne büyük dikkat çekecek. Ramo 31. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

ramo son bölüm izle

Ramo 31. Bölüm canlı izle

Show Tv'de cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Ramo bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Ramo 31. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanarak kesintisiz ve full hd kalitede dizi izlemenin keyfini çıkarın. Başrollerde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in olduğu Ramo dizisi her hafta meraklandıran gelişmelerle ekrana geliyor. Ramo ve Sibel'in sıra dışı hikayesinde yeni gelişmeler ise Ramo hayranlarını oldukça şaşırtacak.

Ramo 31. bölüm izle

Ramo 31. bölüm izle; Ramo ve Nehir'in karşılaşması dikkat çeken anları oluşturacak. Ramo yeni bölümde Ramo'nun Nehir'e verdiği sözün ne olduğu ise çok merak ediliyor. Ramo'da düğünün basılması ve sonrasında yaşananlar herkesi şoke edecek. Sibel'in ambülansla hastaneye kaldırılması ve hastane koridorundaki sıkıntılı bekleyiş gergin anlar yaşatacak. Ramo ise düğününü basanların kim olduğunu anlamaya çalışırken yapılan itirafın ardından farklı bir yola giriyor. Ramo 31. bölüm izle; Ramo yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da Show tv'de.

Ramo 31. bölümde neler olacak?

Ramo dizisinde daha tehlikeli bir savaş kapıda… Ramo yeni bölümde Nehir'le Ramo'nun yaptığı anlaşma tüm dengeleri alt üst edecek. "Ben sözümü tuttum şimdi sıra sende" diyen Nehir'in kastettiği anlaşmadaki şartlar ne? Ramo Sibel ve Nehir arasında mı kalıyor. Nehir Ramo'nun düşmanı mı yoksa Ramo'ya aşık mı? Tüm soruların cevabı ve daha fazlası Ramo 31. bölümde. Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo 31. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ramo bu akşam yine çok konuşulacak. İyi seyirler…

05-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar