Ramo 35. bölüm izle

Ramo 35. bölüm izle
Ramo 35. bölüm izle; Show TV'nin sevilen dizisi Ramo bu akşam 35. bölüm ile ekrana geliyor. Tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyin.

Ramo 35. bölüm izle; Show TV tarafından ekrana getirilen BKM imzalı Ramo dizisi 5 Mart Cuma akşamı 35. bölümüyle ekrana gelecek. İlgi ile izlenen Ramo dizisinin yeni bölümü yine milyonlarca izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak. Ramo dizisinin yeni bölümü için ekran başına geçecek izleyiciler televizyondan ve internetten ilgiyle ilgilendikleri diziyi takip edecekler. Ramo dizisinin yeni bölümü internet üzerinden en kaliteli olarak, tek parça ve full HD kalitesiyle nasıl izlenir. Ramo dizisinin yeni bölümüne bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ramo dizisinin 35. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Bununla birlikte Ramo dizisinin 35. bölüm özetine sayfanın devamından ulaşabilirsiniz.

ramo son bölüm izle

Ramo 35. bölüm izle

Show TV'nin ekrana getirdiği BKM'nin yapımını üstlendiği Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ ve Sacide Taşaner gibi isimler yer alıyor. Ramo dizisi Show TV ekranlarında en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başardı. Ramo dizisinin yeni bölümleri televizyonda ekrana geldiği sırada milyonlarca kişi tarafından izlenirken milyonlarca izleyici de bölümleri dijital platformlardan izliyor. Ramo dizisini Show TV ve Puhu TV gibi platformlardan tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Yeni bölüm sayfasına gitmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Ramo 35. bölüm özeti

Korkut ve Mazhar arasındaki ittifak nedeniyle Ramo çok kızgındır. Bu anlaşmayı yapması nedeniyle Mazhar'a fazlasıyla kızgındır. Mazhar'ın ölen bir patronun yerine geçme fırsatı kolladığını öğrenmesini yeni tanışacağı patrona söylemeyi planlar. Bir anda karşısına çıkan Yıldırım'ı görmesinin ardından büyük bir şaşkınlık görür. Şerif ise aklında Ramo ile ilgili bir takım planlar kurgulamaktadır. Ramo ve Mazhar arasındaki düşmanlık bir süre daha devam edecek midir? Diğer patronlar ile ilgili planları neler olacak? Ramo, daha emin adımlarla yoluna devam etmek için bu oyunda ben de varım diyebilecek midir? Show TV'den ekrana gelen Ramo dizisi bu akşam saat 20:00'da Show TV'de yayınlanacak. Yeni bölümü izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

05-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler