Ramo 38. bölüm izle

Ramo 38. bölüm izle
Ramo 38. bölüm izle; Ramo dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz.

Ramo 38. bölüm izle; Show TV'den ekrana gelen ve BKM imzası taşıyan Ramo, bu akşam 38. ve yeni bölümüyle ekrana gelecek. Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Ramo, her bölümüyle reytinglerin üst sıralarında yer alıyor. Milyonlarca izleyici Ramo dizisi için ekran başına geçecek ve çok sevdiği diziyi izleyecek. Siz de Ramo dizisinin 38. bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arasındaysanız bu sayfa üzerinden yeni bölüme kolayca ulaşabilirsiniz. Ramo dizisinin 38. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili detaylara da sayfanın devamından ulaşabilirsiniz.

ramo son bölüm izle

Ramo 38. bölüm izle

Show TV'nin ekrana getirdiği BKM'nin yapımını üstlendiği Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ ve Sacide Taşaner gibi isimler yer alıyor. Ramo dizisi milyonlarca izleyici tarafından fazlasıyla merakla bekleniyor. Ramo dizisini televizyonda yayınlandığı sırada izleyemeyecek izleyiciler ise internetten takip edecek. Ramo dizisinin yeni bölümleri internette milyonlarca kişi tarafından tıklanıyor. Ramo dizisini televizyonda ekrana gelmesinden dakikalar sonra dijital platformlardan tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Show TV ekranlarında saat 20:00'da ekrana gelecek Ramo dizisinin 38. bölümüne bu sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. 

Ramo 38. bölüm özeti

Bulgaristan'a giden Ramo, Silahtar'a ulaşabilmek için her yolu dener ancak işler yolunda gitmemektedir. Türkiye'deki gücü ve etkisinden oldukça uzak olan Ramo'nun Doğu'yu da kaybetmesine ramak kalır. Onu kurtarma pahasını yapacağı şeylerin bedeli ise ummadığı kadar fazla olacaktır. Öte yandan Sibel, Doğu'nun annesiyle ilgili bilgilere ulaşır. Saklı sırrı saklamaya devam etmek ister. Hasan da bir yandan Afet'i kaybetmemenin hesaplarını yapar. Sarraf'ın ölümünden nemalanmak isteyen Şerif, Serdengeçtiler en üst koltuktaki kişiye ulaşmak için attığı adımla nedeniyle Ramo zor durumda kalır. Show TV'den ekrana gelen Ramo dizisinin 38. ve yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

02-04-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler