Ramo dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede?

Ramo dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede?
Show Tv'nin bu sezon başlayacak dizilerinden olan Ramo nerede çekiliyor? Ramo'nun çekim yeri belli oldu. Ayrıntılar haberimizde...

Yeni sezon ile birlikte Show Tv’de yayınlanması beklenen Ramo dizisinin ilk görselleriyle birlikte dizinin nerede çekildiği merak ediliyor. İzleyiciler Ramo dizisi nerede çekiliyor? Dizinin seti nerede kuruldu diye araştırıyorlar. Özellikle dizi ile ilgili paylaşılan sıcak hava görselleri ve birkaç iç mekan izleyiciyi cezp etmiş durumda. Ramo dizisinin çekimlerinin nerede yapılacağı belli oldu. Eylül ayının ortalarında ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi hangi şanslı ilimizde çekilecek? İşte haberimizin ayrıntıları…

Ramo dizisi nerede çekiliyor?

Ramo dizisiyle ilgili yayınlanan birkaç resim ve videodan sonra seyirci tahminlerde bulunmaya başladı. Dizinin Akdeniz’de çekildiği tahmin edilirken alınan bilgilere göre Ramo dizisi Adana’da çekilecek. Dizinin Ağustos ortasında çekimlerinin başlaması bekleniyor. Sıcak geçen bu yaza bakarsak çekimlerin hayli zor geçeceği de aşikar. Adana bölgenin en sıcak yeri. Çalışma programına oyuncular için 2’şer günlük tatil fırsatları konulabilir. Sıcak günlerde çekimler sıkıntılı olabileceği için dizinin tam olarak yayın zamanı belli değil. Ama Eylül ayının ortalarında Ramo dizisinin 2 stokla yayına girmesi bekleniyor.

Ramo dizisi için Adana’nın seçilmesi aslında çok doğal. Adana bilhassa dönem dizileri için tam anlamıyla orijinal film platosu durumunda. Doğal manzaraları ve havayolu ile ulaşımın kolay olması yapımcıların mekan için Adana’yı seçmesine yetiyor.

Adana’da çekilen diziler hangileri?

Geçen sezon ATV’de fırtınalar estiren Bir Zamanlar Çukurova Adana – Yüreğir’de çekiliyor. Karaahmet Mahallesinde bulunan büyük bir çiftliğin ana mekan olarak kullanıldığı Bir Zamanlar Çukurova sadece hikayesi ile değil mekanlarıyla da ilgi çekiyor.

Kanal D dizisi Hanımın Çiftliği de Adana’da çekilen dizilerdendi. Hanımın Çiftliği de hayli popüler olan ve beğenilerek izlenen dizilerdendi.

Geçen yıl gişede zirvede yer alan Müslüm filminin bir bölümü de Adana’da çekilmişti. Şu an vizyonda olan korku-gerilim filmi Hüddam 2 de Adana’da çekildi.

Adana’dan bütün Türkiye’ye açılan Sıfır Bir dizisi de Çukurova havasını solumuş dizilerden.

Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Ramo dizisinin erkek başrol oyuncusu uzun süredir ekranlardan uzak kalan Murat Yıldırım. Dizinin kadın başrol oyuncusu ise en son Hakan Muhafız dizisinde yer alan Ayça Ayşin Turan oldu.

03-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar