Recep İvedik 7’nin Konusu Belli Oldu Filmden İlk Kareler Geldi

Recep İvedik 7’nin Konusu Belli Oldu Filmden İlk Kareler Geldi
Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve Recep İvedik serisi filmlerin sonuncusu olacak olan recep İvedik 7’nin konusu belli oldu.

Türkiye pazarında yayına başlayan ve şimdiden büyük bir abone kitlesine ulaşan internet yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanacak en önemli yerli yapımlardan biri Recep İvedik 7 filmi. Şu ana kadar yayınlanan Recep İvedik serisi filmlerin sonuncusu olacak ve sadece Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak olan film için geçtiğimiz aylarda filmin yaratıcısı Şahan Gökbakar ile Disney Plus anlaşmaya varmıştı. Yaklaşık olarak 120 Milyon liraya anlaşıldığı iddia edilen filmle ilgili senaryo yazımı ve hazırlık aşamasının ardından çekimler başladı. Seyircinin ve Recep İvedik filmlerinin hayranlarının konusunu merakla beklediği filmin konusu sonunda belli oldu ve filmin set görüntülerinden ilk kareler yayınlandı. Bu sene içerisinde Disney Plus’ta yayınlanacak filmin çok yakında çekimlerinin tamamlanması ve montaj ve kurgu aşamasına geçmesi planlanıyor.

Recep İvedik 7 Konusu Ne?

Şahan Gökbakar tarafından yazılan ve yine Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı Recep İvedik 7 Filminin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Ünlü ismin Disney Plus’la yaptığı anlaşma gereği sadece Disney Plus’ta yayınlanacak olan serinin son filmi Recep İvedik’in hikayesinin içeriği belli oldu. Filmde şehir hayatı ve ekonomik şartlardan bunalan Recep İvedik en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan recep İvedik köylülerle el ele vererek bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir serüvenin içine girer. Yapımcılığını Çamaşırhane Film’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi yer alıyor.

Recep İvedik Dizisi Geliyor

Ünlü isim Şahan Gökbakar’ın Disney Plus’la yaptığı içerik anlaşmasına göre Recep İvedik 7 filminin ardından platform için Şahan Gökbakar Recep İvedik dizisini çekecek. Dizi için de hikaye ve cast çalışmasının başladığı belirtilirken dizinin filmden sonra sete çıkacağı ve 2023 yılında dizinin Disney Plus’ta yayınlanacağı öğrenildi. Öbür taraftan ünlü isim ile Disney Plus arasındaki anlaşmanın ne kadara yapıldığı hala netlik kazanmış değil. Tarafların 120 Milyon liraya anlaştığı iddialarını taraflar ne kabul ne de ret etti.

17-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar