Sadakatsiz 10. bölüm izle

Sadakatsiz 10. bölüm izle
Kanal D'de 16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz 10. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

Kanal D'nin ve Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz 16 Aralık Çarşamba akşamı 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Volkan ve Derin geri dönüşlerini görkemli bir davetle herkese duyurmak ister. Asya'nın Turgay'la samimiyetini gören Volkan kıskançlık krizine girer. Yaşananların farkında olan Derin'in Volkan'a tepkisi nasıl olacak? Sadakatsiz'in bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Sadakatsiz 10. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Sadakatsiz son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz son bölüm izle

SADAKATSİZ 10. BÖLÜM (SON BÖLÜM) DETAYLARI

Volkan ve Derin yıllar sonra çocuklarıyla birlikte Tekirdağ'a dönmeye karar verirler. Bölgedeki arkadaşlarına döndüklerini duyurmak için görkemli bir davet düzenlerler. Asya oğlu Ali ile kurduğu sükunetli dünyasını Volkan tehditinden korumak için elinden geleni yapacaktır.

Volkan'ın partisine Turgay'la katılan Asya, Volkan'ın dikkatinden kaçmaz. Ali'nin de Turgay'dan bahsetmesi Volkan'ı huzursuz etmeye yeter. Ali'yi bahane ederek Asya'yı içten içe kıskanan Volkan, Asya'ya onu kıskanmadığını söyler. Ancak gerçek bambaşkadır. Volkan ve Derin'i başbaşa ambarda gören Derin'in tepkisi çok büyük olacaktır.

Volkan, Derin'e Asya ve Ali ile ikişkisini kesemeyeceğine, onların hayatının bir parçası olduğunu kanıtlamaya çalışsa da Derin'in bu konuda tavrı net ve kesindir.

Sadakatsiz dizisinin 16 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölümündeki diğer detaylara dizinin yeni bölümünden ulaşabilirsiniz. Dizinin son bölümüne yukarıdaki veya aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

SADAKATSİZ 10. BÖLÜM İZLE | SADAKATSİZ SON BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEYEBİLECEĞİNİZ ADRES!

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Sadakatsiz 16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yine izleyenlere keyifli dakikakar yaşatmayı başardı. Sadakatsiz 10. bölüm izle veya son bölüm izle araması yaparak dizinin ilgili bölümüne ulaşmaya çalışanlar 'https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz' adresinden dizinin yeni bölümünü izleyebilirler.

Sadakatsiz her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D ekranında!

 

16-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar