Sadakatsiz 16. Bölüm İzle

Sadakatsiz 16. Bölüm İzle
3 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz 16. bölüm izle; Kanal D'den ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Sadakatsiz 16. bölüm izle; Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi Med Yapım ve Mednova imzası ile 3 Şubat Çarşamba akşamı  16. Bölüm ile yeniden seyirci karşısına çıkacak. Her hafta yeni bölüm ile çarşamba seyircisinin büyük çoğunluğuna hitap ederek izlenme oranlarını her geçen gün arttırarak yayın hayatına devam ediyor. Yüksek Reyringli dizinin son bölümünü ful hd kalitesinde izlemek istiyen seyirciler internet sitelerinde Sadakatsiz 16. bölüm izle aramaları yapıyor. 

Reyting sıralamaları ile kanalın ve yapımcısının yüzünü güldüren Sadakatsiz dizisi bu sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olarak kapatacak. Durumun böyle olması da internet üzerinde de dizinin her yeni bölümü milyonlarca kez izleniyor ve tekrar bölümleri bile izlenme oranlarına etki ediyor. Sadakatsiz dizisinin bu akşam ekrana gelecek  16. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Aynı zamanda dizinin yeni bölümü ile ilgili taze bilgilere de yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz son bölüm izle

Sadakatsiz 16. Bölüm İzle

3 Şubat Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Tarık Tekin, Alp Akar, Özge Özder ve Burak Sergen gibi başarılı isimlere yer veren kadrosu ile Sadakatsiz dizisinin izleyicilerinden pek çoğu internet üzerinde izleyebilmek için "Sadakatsiz 16. Bölüm izle" anahtar kelimesi ile aramalar yapıyorlar. Yeni bölümü izlemek için kaliteli bir yayın linki arayan izleyiciler düşük görüntü kalitesi ile karşılarına çıkan sürprizlerle karşılaşıyorlar. Sadakatsiz dizisinin 16. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek mümkün. Bunun için yukarıda yer verdiğimiz bağlantıya tıklamanız yeterli.

Sadakatsiz 16. Bölüm Özeti

Asya evden giden çocuğunun ardından boş kalan dolabına bakarken, Volkan olanlardan habersizdir. Derirn Volkan ve Asya'nın bağını Ali'yi alarak kesebildiğini sanarken Volkan bunları duyunca deliye döner. Derin'e giderek hesap soran Volkan Ali'nin psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu bu süreçte annesinin yanında olmasının doğru olacağını söyler. Böyle bir tepki beklemeyen Derin, Volkan'ın yaptıklarına şaşırır. Volkan Asya'ya giderek Ali'nin durumundan haberdar olmadığını ve onu en yakın zamanda yanına getireceğini söyler. Fakat Asya'nın yumuşamasını beklerken arkadan çıkan Turgay Volkan'ın hamlelerini değiştirecek mi? 

03-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler