Sadakatsiz 20. Bölüm İzle

Sadakatsiz 20. Bölüm İzle
3 Mart Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz 20. bölüm izle; Kanal D'den ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Med Yapım ve Mednova imzası ile KanalD ekranlarında Çarşamba akşamlarının yıldızı olarak yer alan Sadakatsiz dizisi yayın gününde sıralamalarda ilk üçte yerini almayı başarıyor. Neslihan Yeşilyurt ve Berna Tairi yönetmenliğinde Kemal Hamamcıoğlu Dilara Pamuk tarafından kaleme alınıyor. Asya ülkelerine ait Doctor Foster adlı dizinin birebir uyarlamasından evlerimize konuk oluyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Tarık Tekin, Alp Akar, Özge Özder ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuların üstün başarı sergilediği Sadakatsiz 20. Bölüm izlemek için detaylar ve son bölüm ful hd izlemek için canlı yayın linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. 
Sadakatsiz son bölüm izle

SADAKATSİZ SON BÖLÜM KONUSU

3 Mart Çarşamba akşamı evlerimize konuk olan başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştığı ve izleyenlerin içselleştirerek yapımın aslında başarısını sergilediği Sadakatsizde bu akşam neler olacak? Volkan ve Derin arasında neler oluyor? Sadakatsiz 20. bölümde bu akşam Evi terkeden Derin babsının yanına yerleşmiştir. Volkan karısını ve kızını almak için gittiğinde Derin ile değil korumlar ile karşılaşır. Korumalar eve giremeceğini emrin böyle olduğunu söyler. Deliye dönen Volkan soluğu yine Asya'nın kucağında alacaktır. 

Asya Gönül  ve Haluk'un sahibi olduğu dernekde Tekirdağ'ın ileri gelenleri bir arada otururken, Doktor Sinan çıkagelir. Derin'in de aralarında olduğu kadınlar şok içindedir. Derin'in içi biraz rahatlasa da Tekirdağ'ın diline Doktor Sinan ve Asya yakıştırması düşmüştür. Dolayısı ile Volkan'ın da kulağına gider. Volkan Asya ile hehengi birisinin isminin aynı cümlede geçmesine tahammül edemediği için Asya'nın her zamanki gibi evini basar. Asya'nın kapısından def ettiği Volkan bu kez Sİnan engelini aşabilecek mi? 

 

03-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar