Sadakatsiz 3. Bölüm İzle!

Sadakatsiz 3. Bölüm İzle!
Sadakatsiz 3. Bölüm İzle; Derin bebeği doğurmaktan vazgeçebilecek mi? Yeni bölüm bu akşam saat 20:00'de, Sadakatsiz 3. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 3. Bölüm İzle! İki hafta önce ekranlara merhaba diyen Sadakatsiz yeni bölümü ile bu akşam oynayacak. Med Yapım ve Mednova Yapımın ortak imzalı projesine Kanal D ev sahipliği yapıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen yer alırken yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alıyor. reyting sıralamasından da anlaşılacağı üzere büyük ses getiren ve sıralamalarda ilk üçte yer alan dizinin bu akşam ki bölümde DErin bebeğinden vazgeçebilecek mi? İlişkilerini kurtarmakta ki tek sorunun bebek olduğunu düşünen Asya, ihaneti kabullenebilecek mi?

SADAKATSİZ 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz 3. bölüm izle. Geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı Reyting ıralamasında ilk sırada yer alarak getirerek ekranlara merhaba diyen sadakatsiz dizisi bu akşam yeni bölümüyle sevenleri ile buluşacak. Merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin 3. bölümünde,Asya Volkan ile beraber hiç bir sorun yokmuş gibi uyuduğu bir gecede telefonu çalar. Volkan apar topar giyinip bahçeye çıkar ve Derin ile görüntülü konuşmaya başlar. Onu çok sevdiğini dile getirirken Asya telefon ekranında DErin'in görüntüsünü ve ona sarf ettiği cümleleri harfi harfine işitir. 
üstelik Volkan ile aralarındaki sorunun kendince sadace çocuk alınırsa halledebileceğini düşünür. Jinekolog arkadaşı Derya Derin'in kendisine 3 aydır birlikteyiz dediğini söyler.
 Tüm bu yaşananlar içerisinde 3 aylık yeni bir ilişkiden korkmaması gerektiğini ve kendisinin 3 ayda neleri ihmal etmiş olduğunu sorgularken, AVM çıkışı Deri ile karşılaşınca ona bebekten vazgeçtiğini öğrendiğini söyler. Derin ise bebekten vazgeçmediğini, Volkan'ın ona eşinden ayrılıp kendisi ile evleneceği sözünü verdiğini söyler. Asya Evli bir adam eşini aldatırlen yalan söylüyor, sen nasıl ona güvenebiliyorsun dediğinde Derin Asya'nın arkadaşlarınında eşi gibi sadakatini sorgulama gereği duyacağı o cümleui kurur. 2 yıldır beraberiz.
Asya hem en yakın arkadaşları hem kocası tarafından aldatıldığını düşünür. Artık hayata ve tanıtığı insanlara bakış açısı değişen Asya kanıtlar toplamaya devam mı edecek? 
Merakla yeni bölümü beklenen Sadakatsiz 3. bölüm Full izleyerek takip edebilmek için yayın linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 
 

21-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar