Sadakatsiz 30.Bölüm İzle

Sadakatsiz 30.Bölüm İzle
Sadakatsiz 30.Bölüm İzle; 19 Mayıs Çarşamba 30.bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 30. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 30.Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezeni Yeliz Kuvancı, Nazlı Bulum ve Taro Emir Tekin’in yer aldığı Sadakatsiz bu akşam saat 20.00’da 30. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bu sezon başlayan ve en ilginç ve iddialı hikayelerden birine sahip olan dizi yabancı bir yapımdan Türkiye’ye uyarlanmış durumda. Başladığı günden itibaren sosyal hayatta da sıklıkla konuşulan ve konusu itibariyle toplumda da iki farklı görüşün ağırlı kazandığı dizi her hafta Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Oldukça iyi bir reyting oranına sahip dizi aynı zamanda kadın erkek ilişkilerini de irdeliyor. Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak 30. bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan ve bu sezonun en çarpıcı ve en iyi reyting sonuçlarını alan yapımlarının başında gelen Sadakatsiz yayınlanan son bölümde oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Derin’in kendi kendini kaçırma planının öğrenilmesiyle herkes bir anda Derin’i suçlarken Derin ise bu yaşananlardan etkilenerek çocuğunu kaybetmiştir. Ancak bunu saklamaya karar veren Derin Volkan’dan ayrılmamak için her yola başvuracağının da sinyalini vermiştir. Asya ise yaşananlardan sonra rahatlamış bir şekilde yeni muayenehanesinin açılışını yaptı.

Sadakatsiz 30. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen ve başarılı uyarlama dizisi Sadakatsiz sezon sonuna yaklaşılırken aynı heyecanını ve reytingini korumayı başarıyor. Son bölümlerde Derin ve Asya arasında yaşanan kaçırılma krizinin Derin’in aleyhine çözülmesiyle rahatlayan Asya karşısında aniden ortaya çıkan Asya Günalan, tüm dengeleri değiştirecektir. Asya’nın geçmişiyle hesaplaşmasını sağlayacak Asya Günalan’ın gelişi Asya için yarım kalan bir sayfanın da yeniden açılması anlamına gelmektedir. Asya’ya verdiği sözü tutmaya çalışan Volkan ondan uzak kalmaktadır. Bu sırada Ali’nin doğum günü geçmişle gelecek arasında bir köprü kuracak gibi görünmektedir. Tüm bunlar yaşanırken ortaya çıkacak sürpriz bir gelişme ise Ali’nin doğum gününü unutulmaz kılacaktır. Sadakatsiz bu akşam ekrana gelecek 30. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyci ile buluşuyor.

19-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar